Prednje maglenke Peugeot 106

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SANJA0708
    CBC Član
    • 06.12.2009
    • 89
    • paraćin

Prednje maglenke Peugeot 106

Kupio sam pre mesec dana Peugeot 106 1.1 200 godište.Kupio sam nove prednje maglenke,ugradio ih u branik,izgledaju savršeno!!!Ali pošto sam tanak sa strujom imam pitanje.....
    -kako povezati maglenke,s obzirom da imam zadnju maglenku palim preko leve ručice na kojoj su još npr i migavci.Taj prekidač koji pali zadnju maglenku ima samo jedan korak?
    -Dali je moguće uzeti struju sa prekidača za zadnju maglenku?
    -Iz motornog prostora sam video da postoje džekove i na levoj i na desnoj strani,predpostavljam da su za maglenke
  • SANJA0708
    CBC Član
    • 06.12.2009
    • 89
    • paraćin

Odg: Prednje maglenke Peugeot 106

Niko ništa!

Comment

• ludidzora
      CBC Senator XXL
      • 09.01.2012
      • 310
      • Banatsko Veliko Selo
      • Fiesta 200 iz mesta!

Odg: Prednje maglenke Peugeot 106

Prvo upali zadnju, pa proveri da li na tim dzekovima, sto mislis da su za prednje, ima napona. Ako ima dok je ukljucena zadnja a nema kad je iskljucena, to je to. Ako pak nije, verovatno postoji relej za tu zadnja, mada je mozda vezano i na prekidac. Usvakom slucaju ako ga ima trebas ga naci i tu vezati prednje. A ako ga neam ja bih ti preporucio da ugradis jedan, njega palis preko prekidaca na rucici, a sa releja vodis na prednje i zadnju, da ne bude sve na prekidacu ako trenutno ne postoji relej, mozda je slab pa da ne izgori...

Comment

Working...
      X