Ugradnje keyless entry u Passat B5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bigfoot
    CBC Senator
    • 13.04.2005
    • 224
    • Lower Hutt, New Zealand

Ugradnje keyless entry u Passat B5

Hocu da ugradim keyless entry na moj Passat B5. Gledajuci semu u auto dati za CCM (Comfort & Convenience Module) nije mi jasno gde treba da povezem signal za otkljucavanje agde signal za zakljucavanje. Da li mi neko moze pomozi u vezi ovoga, tj. gde povezati zice za otkljucavanje i zakljucavanje. Hvaala
    Last edited by bigfoot; 20.03.2012, 05:36.
    “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”
  • femko_sj
    CBC Početnik
    • 22.09.2010
    • 2
    • srbija,sjenica

Odg: Ugradnje keyless entry u Passat B5

kada nadjes taj modul, uzmes probnu lampu i probas na svaku zicu. kad nadjes odvois ih i na njih kacis signale. mislim da su neke od tanjih zica u pitanju. modul koji ugradjujes podesis na negativno okidanje.

Comment

• chobo13
      CBC Senator XXL
      • 01.05.2009
      • 1274
      • pozega,srbija
      • AUDI,VW

moras skinuti levi tapacir i naci dve zice koje idu sa snopom kablova prema motoru za centr zaklj na levoj unutr bravi.vezuje se na negativ triger ili ti po naski minus signal,i to za obe operacije.koje tacno boje,slagao bih te,al ti je najlakse otprilike na sredini vrata skinuti bulzir i proguliti zice.

Comment

• bigfoot
        CBC Senator
        • 13.04.2005
        • 224
        • Lower Hutt, New Zealand

CItajuci po netu video sam da mi je to jedina opcija povezati se na zice u vratima kod vozaca. Ali u medjuvremenu sam video da imam ugradjen alarm u auto, to nisam znao jer nisam dobio nikakve daljince sa kljucevima. Tako da sada trebam samo pronaci kutiju alarma, videti koji je i dodati daljince. Da li se zna gde se obicno stavlja kutija alarma, ili sve zavisi od majstora?
        Za alarm za kontakt za otvaranje vozacevih vrata i gepeka su iskoristili kontakt sa svetla i problem je sto trenutno ako se otvore vozaceva vrata ili gepek svetla se ne pale. Multimetro sam merio oba zice na svetlima i video sam da minus nije minus vec plus pa se zato svetla ne pale. Da li je to posledica sto je alarm iskljucen pa umesto minusa prosledjuje plus ili je crko alarm pa prosledjuje plus?
        “Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

Working...
        X