osvetljenje kontrolne table fiat bravo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • budrajunior
    CBC Član
    • 14.12.2010
    • 20
    • novi sad

osvetljenje kontrolne table fiat bravo

jedna od sijalica koje daju svetlost na kontrolnu tablu(mislim da ih ima tri i da je desna) je otkazala. nije nista strasno,ali iritira.
    pokusao sam da je zamenim ali ne mogu da skinem tablu. odvrnuo sam nekoliko imbus sarafa(tri na gornjem delu table,dva iznad volanam i jedan kod osiguraca),ali izgleda da jedan ipak drzi. kada pokusam da skinem poklopac table sa leve strane ga drzi neki djavo. to sto ga drzi se od prilike nalazi iznad ventilacionog otvora,ali sa unutrasnje strane maske(negde iznad osiguraca).
    ako je neko skidao tablu i uspeo u tome neka podeli iskustvo pa da i ja uspem
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Odg: osvetljenje kontrolne table fiat bravo

Koliko se secam kada je drugar to radio na svom,mislim da je skidao tu plastiku gde je ventilacioni otvor i da tu lezi skriveni sraf.

Comment

• kele
      CBC Član
      • 20.08.2007
      • 95
      • Sonta

Nema tu skriveni saraf.Ako si skinuo svih 6 srafova koje si spomenuo,samo malo jace povuci taj deo gde je ventilacija i izvuci ce se.

Comment

• budrajunior
        CBC Član
        • 14.12.2010
        • 20
        • novi sad

u bre kele...jako je krta ta plasika! koliko si siguran da je takav patent? ako gresisi,a ja pokusam,eto mene po otpadima

Comment

• budrajunior
          CBC Član
          • 14.12.2010
          • 20
          • novi sad

Originally posted by kele View Post
          Nema tu skriveni saraf.Ako si skinuo svih 6 srafova koje si spomenuo,samo malo jace povuci taj deo gde je ventilacija i izvuci ce se.
          krle bese u pravu. 6 srafova i treba povuci tablu prema sebi da plasticni zub iskoci, ja sam napravio gresku davao sam kontakt(i vozio auto)dok je tabla bila raskopcana. sada mi sija signal za vazdusni jastuk. NE DAVATI KONTAKT DOK JE TABLA ODVOJENA OD DZEKOVA!!!

Comment

Working...
          X