Bear auto alarm ,

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gaston
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2005
    • 324
    • N BG - Batajnica

Bear auto alarm ,

Crkao vils na AR 156 i ja uzmem poznatu renomiranu spravu kineske proizvodnje pod nazivom Bear .
    Uglavnom sve je povezano , brava proradila itd itd ali jedna stvar me izludjuje a u manuelu se ne spominje , naime bez obzira da li je alarm u stanju aktivnog , motor ugasen ili upaljen svako ili zatvaranje ili otvaranje vreta rezultira blinkanjem migavaca skoro 30 sec . Proban reset , sve je dobro povezano jer ostale funkcije ne prave problem , od centralne do blokade blokade motor , da li je neko imao slican problem i da mi nije promakla neka caka . Neskromno ali ovo mi je bar 51. alarm koji sam ugradio ... ???????? ( doduse prvi koji je kostao 25 e )
    27.5 god za djevrekom auta snova :
    Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Odg: Bear auto alarm ,

ja mislim da im je to namerna funkcija,upozoravaju da su vrata otvorena. nije to losa stvar,sto ti smeta .?
    imam slican SPY alarm,sam sam u ugradio. po zvukovima koje cujem u gradu izgleda da svi imaju iste alarme,samo su neki platili 300 a neki 25 evra ))

neki slican alarm (svi su isti ti jeftiniji,manje ili vise ) :

procitaj stavku 14.

i da. vecina alrama koji imaju tu funkciju,moze to i da se iskljuci. ako imas uputstvo od tog alarma,pise nacin kako se to iskljucuje-ukljucuje.
    Last edited by zoranbg; 09.07.2012, 19:31.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• fault-code
      CBC Član
      • 26.02.2012
      • 29
      • Novi Sad
      • Stilo JTD

Ja sam sebi ugradio pomenuti alarm pre godinu-dve. Ne sećamm se baš detalja ali čini mi se da to sa dugim blinkanjem migavaca ima veze sa signalom za otvorena vrata. Inače blinka redovno nikako više od 10s. Probaću sutra da se setim da nađem shemu, možda se prisetim više detalja.

Comment

• banekg
        CBC Senator XXL
        • 06.09.2010
        • 1274
        • Nis
        • Toyota Carina e 2.0

Treba da blinka samo kada je motor u radu, tj. auto u kontaktu, kada je ugasen ne treba da blinka.
        Long Live CBC!!!

Comment

• gaston
          CBC Senator XXL
          • 24.03.2005
          • 324
          • N BG - Batajnica

Gore u uputstvu koje je stavio Zoranbg stoji 15 sekundi kada se otvore vrata a li ne navodi se da li motor radi ili ne . Ovaj blinka toliko i ako vrata stoje otvorena pa ih zatvoris bez obzira na stanje motora tj kontakta .
          27.5 god za djevrekom auta snova :
          Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA

Comment

• banekg
            CBC Senator XXL
            • 06.09.2010
            • 1274
            • Nis
            • Toyota Carina e 2.0

To je indikator nezatvorenih vrata dok je auto u radu, pa tako nema logike da to radi i kada je motor ugasen. Dakle, nije vezana kontakt struja na mesto predvidjeno za istu (vidi uputstvo, ne ovo gore, vec semu vezivanja tj. drugi deo ovog papira, koji je Zoran postavio). Ovo gore su pojasnjenja, a ne sema vezivanja.

Inace, ta funkcija takodje sluzi da prilikom zaustavljanja auta da bi npr. neko izasao na brzinu, a vi naravno necete gasiti auto, indicira sva cetiri nekih 15 sec i na taj nacin ispunjavate i bezbednosne, a i zakonske uslove prilikom kratkotrajnog zaustavljanja.

Dakle, funkcija je odlicna i ne treba je gasiti vec treba uredjaj vezati pravilno.
            Last edited by banekg; 16.07.2012, 18:38.
            Long Live CBC!!!

Comment

• boban1982
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2010
              • 1106
              • Batajnica
              • SAXO VTS-BIC

Ja sam vezivao neki scorpio alarm,takodje ima tu funkciju blinkanja,vezan je i napon sa kontakta,ali migavci blinkaju i kada je motor ugasen...

Comment

• slobodank
                Moderator
                • 26.11.2007
                • 1338
                • Stara Pazova
                • Fiat Idea 14.16v lpg

Kod mene na scorpionu se ta opcija gasi tako što se uđe u program code (dugi pritisak na dugme za otključavanje i zaključavanje istovremeno) te posle zvučnog signala pritisneš jedan od tastera na kojem ti se ta opcija gasi. Ne znam tačno koji je idi redom.

Comment

• zoranbg
                  CBC Senator XXL
                  • 23.03.2005
                  • 4098
                  • Rooster's Hill , Beog
                  • Grande Punto 1.2

evo ti pod 15.

probaj,ovo je od jednog alarma koji je isti kao i vecina tih od 20,30 evra.
                  Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• munRu
                    CBC Član
                    • 29.06.2007
                    • 22
                    • BGD

Imam isti problem.

Da li si na kraju uspeo da resis blinkanje?

Ako jesi, kako?

Comment

Working...
                    X