Prekidač za svjetla škoda fabia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mufi
    CBC Početnik
    • 08.11.2012
    • 3
    • Bosna i Hercegovina

Prekidač za svjetla škoda fabia

Ako mi netko može reći kako se skida prekidač za svjetla kod škode fabije. Ne rade mi oborena svjetla, pozicija radi, duga rade. Provjerio sam osigurače i sve je u redu, sumnjam na prekodač. hvala!
  • chobo13
    CBC Senator XXL
    • 01.05.2009
    • 1274
    • pozega,srbija
    • AUDI,VW

mislim da ti nije prekidac u pitanju,da je on,ne bi trebalo da imas duga svetla osim samo na blicu...pre ce biti da su sijalice pocrkale ili ablender...koje god je fabia?

Comment

• mufi
      CBC Početnik
      • 08.11.2012
      • 3
      • Bosna i Hercegovina

Originally posted by chobo13 View Post
      mislim da ti nije prekidac u pitanju,da je on,ne bi trebalo da imas duga svetla osim samo na blicu...pre ce biti da su sijalice pocrkale ili ablender...koje god je fabia?
      Škoda je 2006 god. Što se tiće dugih svjetala imam ih i na blicu i na prekidaču kada gurnem rućicu prema naprijed. Zar je moguće da odjedanput crknu obje sijalice. Ajde probaću zamjeniti sijalicu pa Vam javim.POZZ!!

Comment

• mufi
        CBC Početnik
        • 08.11.2012
        • 3
        • Bosna i Hercegovina

Samo da javim da je bilo do prekidača. Našao sam nov košta 32KM. Jeste da nije markiran ali odgovara. U servisu za škodu rekli su mi da košta u kompletu sa onim prekidačem za nivelaciju svjetala 310KM. Ovaj stari sam rastavio i vidio da je malo nagorio jedan kontakt i stvorila se rupica na limiću. To sam dobro oćistio i sada radi, samo pitanje je ipak do kada. Pozdrav!!!

Comment

Working...
        X