Ne radi daljinski Fiat Stilo JTD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bingodalton
    CBC Senator XXL
    • 12.11.2012
    • 316
    • Novi Sad
    • GP 1.9 JTDM Sporting

Ne radi daljinski Fiat Stilo JTD

Evo ovako, mozda cu pre dobiti odgovor na Fiat forumu, ali ajde da pokusamo.

Jedan dan pre nego sto cu otici u kopirnicu, zakljucao sam auto daljincem, otisao u kopirnicu, vratio se, kliknem, nece!
    Morao sam kljucem da otkljucam kola i od tad daljinac ne radi. Treperi sijalica kad pritisnem dugme ali auto ne reaguje.
    Zamenio sam bateriju, st(r)anje isto.

I od tada, evo vec 2 godine koristim auto kao da nema daljinsko otkljucavanje.

Imam i drugi problem sa gepek vratima (karavan je u pitanju).
    Ponekad ne radi prekidac na kvaki gepek vrata i nece da otvori, a na daljinac je htelo uvek, i sad kad se desi tako nesto sa prekidacem na kvaki vrata, a daljinac ne radi, mozes samo da gledas u gepek vrata.
    Ne znam da li je to samo do kontakta, nisam ustanovio neko pravilo sa tim prekidacem, malo se provozas pa ono proradi.
  • sasha015
    CBC Veteran
    • 29.02.2008
    • 153
    • LOznica
    • Hyundai i-20

Sto se tice daljinca,ne bih se ni trudio da ga popravim.Ugradi mu neki alarm od 30 evra i imaces daljinsko otkljucavanje.
    Verovatno nemas jos jedan kljuc?Trebao bi da imas 2 kod kljuca.

Stilo ima centralnu bravu.Otkljucavanjem prednjih vrata otkljucava se i gepek.Sem ako ti nije aktivirana opcija na bordu "independent boot on".Namesti na "off" i gepek ce se otkljucavati kada i ostala vrata.Ako zeza mikroprekidac u bravi gepeka,a zna da zeza,onda kljucem otkljucas gepek,trebalo bi da se otvori..KOliko se secam sve je ovo moguce uraditi.

Comment

• Bingodalton
      CBC Senator XXL
      • 12.11.2012
      • 316
      • Novi Sad
      • GP 1.9 JTDM Sporting

Imam 2 kljuca, jedan sa daljinskim, drugi nije.

Hteo sam nekako ovaj fabricki da namestim, a ne znam sta mu se desilo odjednom.

Sto se tice gepeka, znam za opciju da se podesi u meniju, i to je ok. Prekidac nazad nekad zeza izgleda, ali ja nazad nemam bravicu, noviji je model, pa ako nece da otvori, moz'ga...

Comment

Working...
      X