Na golfu 2, 1.3 stalno je ukljuceno svetlo (ono pozadi, belo)koje bi trebalo da radi samo kad se ubaci u rikverc.U cemu je problem, kako da to popravim?
Rikverc svetlo, golf 2
Collapse
X
-
verovatno je senzor u menjacuJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
Pa obicno je ispod onog metalnog biraca brzina koji se nalazi ispod zasitne kozice oko menjaca, u svakom slucaju moras da skines rucicu i malo razbucas jedino ce biti problem ako je zica otislaJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Sta se desava?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Re: Rikverc svetlo, golf 2
Ne pokazuje.... Ima obican board, potrosnja, temp.ulja i te gluposti....
Radi se o Golf 2 Syncro '87 god..... Lako bi ja da je ko na standardnom golfu, ali ovo ni ja nikada nisam video...
Kako se menja ovaj jack i da li ga ima u nekoj prodavnici?
Comment
-
-
Re: Rikverc svetlo, golf 2
pozdrav svima na forum da se i ja ukljucim za taj automat to nije samo za rikverc nego i za pogon na sve tockove preko njega ukljucuje ima da se kupi kosta 49 eura novi ali mozes da nades polovan koriste i golf trojke uglavnom 1.8 motor to su sinkro ali ako ne mozes da nades da kupis moze da se simulira da se stavi obicni a i jos nesto moze da se otvori unutra da se preletuje da ti rikverc radi ali tada nema sinkro da ukljuci mislim da imam jedan u servisu sutra cu javiti
Comment
-
Comment