Reno Kangu 1.2 8 ventila sema kompjutera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rekordan
    CBC Član
    • 31.05.2009
    • 99
    • Nis

Reno Kangu 1.2 8 ventila sema kompjutera

Kupio sam navedeno vozilo, koje je imalo peh da je gorelo u motornom prostoru, tako da imam kompjutersku instalaciju prilicno spaljenu u odredjenim delovima. Posle prilicnog broja pokusaja da nadjem drugu i ispravnu, na kraju cu morati da zakrpim postojecu. E sad tu mi se javlja problem, jer nikako ne mogu da nadjem semu izlaza motornog ECU.
    Inace ECU je Siemens Sirius 32 N, a ako nesto znace ostali brojevi, oni su S1 10130116 C, 8200111736, pa ima i 3200C44437.
    Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Ima u autodati, 8 verzija tog motora. Napišeš oznaku motora, ili bar godište i snagu. Komplikovano je za postaviti, skini autodatu pa instaliraj. Jesi li probao sa googlom, "pin data sirius 32 kango" ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• rekordan
      CBC Član
      • 31.05.2009
      • 99
      • Nis

U Autodati 3.38 koju ja imam, ima za 1.4 16 ventila, ali nije isti raspored pinova kao za 1.2 8 ventila.
      Izvinjavam se sto nisam dao bas kompletne podatke o vozilu pa ispravljam.
      Reno Kangu, 2001. god, oznaka motora D7FG726F, kubika 1149,KW 43. Ima klimu.
      Trazio na Tolerance dati, Vivid Workshop dati, internetu po raznim sajtovima, ali se nijedna ne uklapa sa ozicenjem koje imam na konektoru.

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Baš u toj autodati, 1.2 8v ima raspored pinova za Sirius 32 na D7F 722 motoru. Ti tražiš šta je na kojem pinu od senzora, ili koja boja žice treba da bude ?
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Franjo
          Banovan
          • 14.08.2009
          • 2831
          • Inđija - Beograd
          • Renault megan II res

Imam raspored pinova za D7F 710 Kangoo (XCO) 1.2

Comment

• rekordan
            CBC Član
            • 31.05.2009
            • 99
            • Nis

Taj je sa 2 reda pinova, ukupno 55 i on je polusekvent.
            Moj je sa 3 reda pinova, podeljenih u dva konektora, ukupno 90 i pun sekvent.
            Dodajem sliku. Nije bas neka ali se vidi.

Najpribliznije pinove sam nasao na modelu Reno Clio 1.4 16 ventila motor K4J712, ali kad uporedim sa izlazima na konektoru, nesto se uklapa a nesto ne.

Comment

• comi 1342
              Moderator
              • 28.09.2005
              • 1126
              • NS
              • Giulietta ,PUG 106,

726 ima kod klija motor, ali je Sagem-Mareli ECU...
              Ima kod Rusa na trorentima, potraži

Renault Kangoo Wiring Diagrams (ISO-образы на все модели Kangoo)

Comment

• rekordan
                CBC Član
                • 31.05.2009
                • 99
                • Nis

Nisam seo uz komojuter 3 dana, ali i sada nije kasno da se zahvalim. Malo slozeno za moje znanje, ali snaci cu se.

Comment

Working...
                X