Kad krenem da upalim auto, okrenem kljuc i kad treba da zavergla samo cujem kako alanser cakne. Zna li neko u cemu je problem? Posto je automatik ne mogu na guranje da upalim.
Problem sa paljenjem
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo ti anlaser sa delovima:ELEKTROPOKRETAC, KVAROVI I OPORAVAK | SEMINARSKI RAD IZ ELEKTRONIKE
Pregledaj te zice na anlaseru,očisti i podmaži. Koliko si siguran da nije akumulator?-Жиле-
Comment
-
-
Pale se lamice sve sam probo i podizace prozora i brisac sedista sve radi onda nije do akumulatora nije ni do uloska brave jer daje kontak i cuje se anlaser kako pukne. Cekam da mi donesu dizalicu jer ne mogu da pridjem anlaseru. Evo dje se nalazi anlaser i sat koji je vezan za akumulator.s9.postimg.org/pm1opu9zf/IMG_20140126_140447.jpg?noCache=1390742357
s12.postimg.org/oyx4ky15l/IMG_20140126_140550.jpg?noCache=1390742424Last edited by Mele; 26.01.2014, 15:36.
Comment
-
-
Probaj ti prvo da upališ na kablove, ovo što si testirao su puno manji potrošači od anlasera. Nisi dobro zakačio fotke..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Originally posted by zoranbg View Post, gde odoste tako daleko .. anlaser,bendiks..
prazan ti akumulator 99%Last edited by Mrcela; 26.01.2014, 15:54.-Жиле-
Comment
-
Comment