Ugradjivao sam razne module za podizanje stakla.. Daj nam malo opseznije Info kao; Alarm (dali zels da pri zakjlucavanju Automatski podigne stakla) koji tip. Ili bi hteo na fabrickom mada vecina Auta ima tu opciju tipa WV Reno i dr.U koji Auto konkretno ga zelis ugraditi. Aza ovaj Modul daj malo Gogle ili vec postavi jos neki podatak da bi ga nasao???
Kolega ovaj modul sa tvojih fotosa je predvidjen za druge alarme ali mozes da ugradis od SPY-a oznaka mu je LW 058 i predvidjen je za dva i cetiri prozora sutra cu da ti skeniram semu povezivanja i posaljem sa uputstvom za montazu jer mi trenutno nije skener pri ruci. Proveren je do sada sam ih ugradio preko dvadeset a i na Excaliburu imas i aktivacioni inpuls kada zadrzis ARMS taster a ima i faziranja dali ce inpuls biti sa + ili - alarma. Ova oznaka sa ploce modula RPC 60.3185.000 je za druge sisteme Fabrickih Alarma i iskljucivo za Italy trziste prekonplikovan je zato ugradi ovaj od SPY LW 058 i ima da radi bez problema (provereno) Skeniram pa postavim.Pozdrav Clico...
Comment