Ne radi bord - aktivacija borda na Astri H 20005

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uros77
    CBC Član
    • 14.10.2007
    • 40
    • Kragujevac
    • Škoda fabia 1.2

Ne radi bord - aktivacija borda na Astri H 20005

Od skorije sam vlasnik Astre H 1.7 cdti 2005 karavan. Imam problem nije mi aktiviran bord kompijuter tj. uopste nema na ekranu opcija za bord. Dali to moze da mi neko drugi aktivira neki elektricar ili moram da idem u ovlašćeni servis za Opel. Takodje nemam ni cd za navigaciju mape Srbije dali to moze da se nabavi i da radi navigacija u našoj zemlji. Pitao bih dali ovaj model podrzava opciju da kada drzim otključavanje na kolima da se spuste stakla automatski. posto sam procitao da i ta komanda moze da se aktivira.
    Hvala unapred.
  • uros77
    CBC Član
    • 14.10.2007
    • 40
    • Kragujevac
    • Škoda fabia 1.2

Ili nek mi neko preporuci nekog u Kragujevcu koji ima program da mi to sredi.

Comment

• tomamega
      CBC Senator XXL
      • 19.03.2009
      • 715
      • Beograd / Crna burma, prim. prev.
      • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Ne znam šta je tebi prodavac rekao, ali bord kompjuter ili imaš ili nemaš. Nema tu aktivacije ili deaktivacije. Pre kupovine auta si trebao da ga prikačiš na dijagnostiku, pa bi onda znao mnoge stvari.

Fabrička navigacija je nezgodna stvar u Srbiji. Moraš videti tačno koji uredjaj imaš u autu, pa tek onda da tražiš mape. Postoji striktna procedura koju moraš da ispoštuješ da bi ubacio mape. Da li imaš cd šaržer ili hard disk u autu - to zna da bude mnogo komplikovano.

Comment

Working...
      X