Ne radi mi kljuc skakavac.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Goran73
    CBC Član
    • 28.07.2014
    • 19
    • Beograd
    • Audi A4 TDI 96 kw 04

Ne radi mi kljuc skakavac.

Audi A4 1,9tdi 96 kw 2004god.

Od jednom mi ne radi drugi kljuc skakavac na daljisko zakljucavanje.
    Razmontiram ga i proverim bateriju ali ona je dobra ima 3 v koliko i treba da ima.
    Ali za svaki slucaj stavim drugu novu i resetujem ga direktno na autu tako sto ubacim u bravu i otkljucam i zakljucam dok ono svoje ne odpisti ali opet nece.
    Doduse taj skakvac sto mi sad ne radi je bio malo tvrdji za stiskanje od ovog drugog ali mu je kuciste novije od ovog sto je sad ostao da radi.
    Ko to proverava sta mu je tj popravlja?

P OOOO zdrav.
  • Goran73
    CBC Član
    • 28.07.2014
    • 19
    • Beograd
    • Audi A4 TDI 96 kw 04

Nisam imao mira i uzmem oba kljuca otovrim, cackam, proveravam, cistim i zatvorim.
    Odem do auta kad nece ni jedan da otkljuca.
    Posle 5-to minutnog skljocanja onaj kljuc sto je radio sad ne radi a onaj sto nije radio sad radi.
    Vidim ja da tu nisu cista posla i da je to neki BUG ja pocnem da guram-turam kljuc gde god moze da okrecem, prevrcem i skljocam.
    Proradila su oba kad sam upalio auto prvo sa jednim pa sa drugim.

P OOOO zdrav.

Comment

• Goran73
      CBC Član
      • 28.07.2014
      • 19
      • Beograd
      • Audi A4 TDI 96 kw 04

Evo sta mi je odgovorio jedan poznavalac ovog problema
      -*----------------------------------------------------------------------------------
      Gorane kljuc se ucitava na bravi za paljenje, ne na bravi od vrata. Idi ubaci kljuc u kontakt bravu, stavi na kontakt i sacekaj da ugasi lampicu sa autom i kljucicem. Skini ga sa kontakta pa zatim probaj. Mene je to par puta isto tako mucilo dok nisam provalio ovu foru sa kontakt bravom, pa sad vise nemam taj problem. Pozz
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
      P.S.Bas tako je i moj problem bio resen kad sam ubacio oba kljuca u kontakt bravu a ja se cimao oko vozacevih vrata pola sata za badava.

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Problem resen.
        Lepo sto si podelio svoje iskustvo

Comment

• Goran73
          CBC Član
          • 28.07.2014
          • 19
          • Beograd
          • Audi A4 TDI 96 kw 04

Ali ne lezi vraze.
          Danas ja i drug probali da otklonimo isti problem na njegovom AUDI-ju i nece.

Cekam da nam javi sta je i koja fora kad resi problem.

P.S.A otkrijem danas nesto novo tj on da kad okrenes kljuc za otkljucavanje na OTKLJUCANO u rezimu kad je auto zakljucan i zadrzis nekoliko sekundi sva stakla koja se podizu na elektro-podizace se otvore.
          To je dobra stvar kad su vrucine da tako otvorite da bi izasla sva vrucina nakupljena u autu.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

to je isto kao da drzis dugme za otkljucavanje... i kad bi to tako lako biloooo sta bi servisi radili.

elem, audi do 2001god , prijava daljinaca se vrsi na bravi za vrata i to tako sto se jedan kljuc ubaci u kontakt bravu i da se kontakt a drugi koji se prijavljuje se ubaci u bravu od vozacevih vrata i drzi u polozaju za zakljucavanje uz pritisnut taster za zakljucavanje pa onda suprotno, tast otklj i smer za otkljucavanje.

posle 2001 samo dijagnosticki uredjaj.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Goran73
              CBC Član
              • 28.07.2014
              • 19
              • Beograd
              • Audi A4 TDI 96 kw 04

Ovaj moj je 2004 godiste a drugarov jos mladji.
              ja sam moj resio bez dijagnostike dal na srecu ili na ne znam ni ja sta ali njemu nece ni da pipne.

A zna li se sto uopste dolazi do tih boljki?

Comment

Working...
              X