pomoc oko mazde 323f

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • igor021
    CBC Početnik
    • 24.02.2015
    • 3
    • novi sad
    • mazda

pomoc oko mazde 323f

Pozdrav svima potrebna mi je sema mazde 323f tacnije sema povezivanja bombine razvodnika i racunara auto nema varnicu pa me zanima sta na kom pinu treba da ima od napajanja,menjao sam i bombinu i razvodnik nema opet inace auto elekticar sam
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

A još kada bi znali kubikažu, snagu, oznaku motora i godište... mogli bi da ukucamo u google i potražimo slike...
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• gorky
      CBC Senator XXL
      • 08.06.2007
      • 860
      • Vojvodina,Kikinda

posto si 'elekticar',samo da napomenem da se kaze 'bobina' + sve ovo sto je comi npisao...bez ljutnje

Comment

• vulkan
        CBC Veteran
        • 03.09.2011
        • 151
        • sabac
        • mazda nisan

Kod mazde hoće da crkne komutator, računar retko. Bar ja nisam čuo. Siguran si da je dobar komutator u tom drugom razvodniku?
        Last edited by vulkan; 24.02.2015, 23:59.

Comment

• igor021
          CBC Početnik
          • 24.02.2015
          • 3
          • novi sad
          • mazda

Haha hvala na ispravci za bobinu mazda je 1990 godiste,motor je1.6 62 kw molio bi ako ima neko semu nek je okaci ili neka mi pusti na meil autoalarmins@gmail.com a u prethodnom razvodniku je senzor bio otisao nije uopste imao otpora kad ga merim zamenuo sam odma i razvodnik i bobinu medjutim varnice nema.treba mi sema da vidim dal ima sve napone gde treba.
          Da siguran sam u bombinu i komutator al nisam siguran da je povezano dobro
          Last edited by igor021; 25.02.2015, 01:21.

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

Kucaš u google recimo "mazda b6e wiring diagram", pa ako nema zadovoljavajuće, pretražuješ onda samo slike.
            A rekao bih da ovo tražiš
            PerfectPower wiring diagrams for MAZDA - 323 1.6 (B6) - Both - 1989 - 1994 using the SMT6 piggy back unit.
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• igor021
              CBC Početnik
              • 24.02.2015
              • 3
              • novi sad
              • mazda

Meni treba na razvodniku ima cetiri zice na bobini imaju dve meni trebaju te zice sta je sta i naravno od racunara zice koje idu sa razvodnika da bi ustanovio sta je kvar i dali je dobro povezano
              Last edited by igor021; 25.02.2015, 18:16.

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

vazi i za prethodni post

Originally posted by gorky View Post
                posto si 'elekticar',samo da napomenem da se kaze 'bobina'
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• comi 1342
                  Moderator
                  • 28.09.2005
                  • 1126
                  • NS
                  • Giulietta ,PUG 106,

Bobina, Miljenko...

dočaraj si boje žica...
                  sledeći put opet nećeš umeti da izguglaš...

Comment

Working...
                  X