Pozdrav svima potrebna mi je sema mazde 323f tacnije sema povezivanja bombine razvodnika i racunara auto nema varnicu pa me zanima sta na kom pinu treba da ima od napajanja,menjao sam i bombinu i razvodnik nema opet inace auto elekticar sam
pomoc oko mazde 323f
Collapse
X
-
A još kada bi znali kubikažu, snagu, oznaku motora i godište... mogli bi da ukucamo u google i potražimo slike..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Haha hvala na ispravci za bobinu mazda je 1990 godiste,motor je1.6 62 kw molio bi ako ima neko semu nek je okaci ili neka mi pusti na meil autoalarmins@gmail.com a u prethodnom razvodniku je senzor bio otisao nije uopste imao otpora kad ga merim zamenuo sam odma i razvodnik i bobinu medjutim varnice nema.treba mi sema da vidim dal ima sve napone gde treba.
Da siguran sam u bombinu i komutator al nisam siguran da je povezano dobroLast edited by igor021; 25.02.2015, 01:21.
Comment
-
-
Kucaš u google recimo "mazda b6e wiring diagram", pa ako nema zadovoljavajuće, pretražuješ onda samo slike.
A rekao bih da ovo tražiš
PerfectPower wiring diagrams for MAZDA - 323 1.6 (B6) - Both - 1989 - 1994 using the SMT6 piggy back unit."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
-
-
Bobina, Miljenko...
dočaraj si boje žica...
sledeći put opet nećeš umeti da izguglaš..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
Comment
-
Comment