Audi a2, koja svetla ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dejan2311
    CBC Član
    • 26.09.2015
    • 10
    • Beograd
    • Audi a2

Audi a2, koja svetla ?

Kupio sam ovaj auto, i imam neku dilemu, trazio sam po netu u vezi sijalica koje moram da uzmem zbog obavezne opreme. Medjutim tu nastaje dilema, ne znam koje su h4 ili h7, h3, na nekim sajtovima izbacuje i da u njega idu i h1... Da li mi neko moze reci, ovaj moj model nema maglenke ako je to nesto bitno, benzinac je 2001 god. Hvala.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Looking for Audi A2 bulb fittings? Discover headlights, fog, parking, indicator, number plate and other lights at PowerBulbs - use our Vehicle Checker.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• dejan2311
      CBC Član
      • 26.09.2015
      • 10
      • Beograd
      • Audi a2

Hvala puno na odgovoru. Interesuje me ako neko moze da odgovori na sledeca pitanja , da li postoji mogucnost da se svetla podese da se automatski pale prilikom paljenja motora. Drugo pitanje se odnosi na davanje kontakta , naime primetio sam da nakon toga otprilike 2 minuta se cuje neko caktanje u predelu kasetofona i onog dela za podesavanje klime, ne mogu tacno da odredim, na pocetku je jace a vremenom kao da se utisava i ima se utisak kao da neki el motor pokusava da se pokrene, to se sve umiri i onda nakon 5 min ponovo sve to krene ali kao da traje krace. Znaci samo se da kontakt, motor ne radi. Imate li takvog iskustva, nije to nista bucno ali eto rekoh da proverim. Moj model primetio sam ima sanzer za 6 diska sa strane suvozaca, moze li to da recimo bude indikator da on nesto radi ili je to nesto uobicajeno i kod ostalih vlasnika da to nesto tako funkcinonise klima ili nesto drugo. Hvala.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

prvo pitanje: ne moze, mora da se doda modul. da imas maglenke, moglo bi da se namesti da se one pale kao sto recimo ja imam na A4.

Drugo pitanje: to sto se cuje da cakce iza konzole je el.motor koji otvara/zatvara klapnu za recirkulaciju vazduha u kabini. Ocitaj greske na VCDS mislim da ti je isti na umoru ili je vec umro.
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• dejan2311
          CBC Član
          • 26.09.2015
          • 10
          • Beograd
          • Audi a2

Hvala na brzom odgovoru, klima toplo hladno sve radi bez problema, e sad da li je ukolkio je to kvar to nesto skupo ili ne, moze li klima da radim bez tog ventilatora ukolko je on na izdisaju, tipa da se namesti da se on ne ukljucej vec da rade ovi preostali, kada aktiviram razne opcije oko grejanja i hladjenja, imam utisak kao da na svakom cosku ima po jedan ventlator pa rekoh moze li se neki ako pravi problem elimnisati i stvar prepustiti onim preostalim.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

nije ventilator vec el. motorcic koji kontrolise klapnu za recirkulaciju vazduha. to je ono dal hoces da ubacuje vazduh iz spolja ili da vrti unutrasnji, nema veze sa radom same klime. po pravilu kad ugasis auto on zatvori klapnu da bi kabina ostala suva u slucaju spoljasnje vlage.
            Last edited by zverko; 29.09.2015, 09:11.
            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
            X