Interesuje me da li moze euro dzek da bih povezao drugi cd radio. Trenutno je ovaj fabricki (Clarion PU-1662B) Primer ovaj dzak:
Zamena radija na Peugeot 607????
Collapse
X
-
Šta je, ustvari, pitanje ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Po onome što izađe od slika na googleu, reklo bi se da ne treba nikakav adapter za konektor, samo škljoc... Ali ne znam za prednju masku..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
moze da radi,a sto ne bi mogao.imas standardni euro dzek,klasika cd ili samo plejer sa flesom il sd karticom,i ima samo da sljaka.samo prilikom povezivanja treba propratiti napajanja jer se desi da se nekad ne podudaraju,pa mora da se preveze na samom euro dzeku.
Comment
-
Comment