zdravo svima nadam se da ce mi neko pomoci da resim problem,naime pitanje je da li moze prekidac za stop svetlo da pravi probleme u smislu "primanja gasa"?Evo sta se desava:u toku voznje sve radi normalno ide dobro (radi se o gradskoj voznji gde su vrlo cesta kocenja i dodavanja gasa) i odjednom kao da me neko povuce nazad,stiskanje pedale gasa ne pomaze - auto usporava,medjutim kada otpustim pedalu gasa i ponovo stisnem auto ponovo primi gas i ide neko vreme dobro ali se ovo opisano desi ponovo (iako nisam stiskao pedalu kocnice) i ja sa pedalom ponovo pokrenem auto,na dijagnostici ne pokazuje ni jednu gresku,majstor kaze daje do ovog prekidaca na pedali kocnice koji salje signal kompjuteru da koci iako ja ne kocim, a to ne moze da prikaze kao gresku jer kocenje nije greska,ali meni se desava da i na leru motor iz cista mira pocinje da podrhtava pa se ponekad vrati u "normalu" a ponekad se i ugasi.Kad ga ponovo upalim radi bez greske.Sve u smislu "fals" vazduha je provereno i tu nema greske.unapred zahvalan na odgovorima.

Comment