audi a4 1.8 ADR motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gilekm
    CBC Veteran
    • 16.01.2010
    • 121
    • Kosovska Mitrovica

audi a4 1.8 ADR motor

zdravo svima nadam se da ce mi neko pomoci da resim problem,naime pitanje je da li moze prekidac za stop svetlo da pravi probleme u smislu "primanja gasa"?Evo sta se desava:u toku voznje sve radi normalno ide dobro (radi se o gradskoj voznji gde su vrlo cesta kocenja i dodavanja gasa) i odjednom kao da me neko povuce nazad,stiskanje pedale gasa ne pomaze - auto usporava,medjutim kada otpustim pedalu gasa i ponovo stisnem auto ponovo primi gas i ide neko vreme dobro ali se ovo opisano desi ponovo (iako nisam stiskao pedalu kocnice) i ja sa pedalom ponovo pokrenem auto,na dijagnostici ne pokazuje ni jednu gresku,majstor kaze daje do ovog prekidaca na pedali kocnice koji salje signal kompjuteru da koci iako ja ne kocim, a to ne moze da prikaze kao gresku jer kocenje nije greska,ali meni se desava da i na leru motor iz cista mira pocinje da podrhtava pa se ponekad vrati u "normalu" a ponekad se i ugasi.Kad ga ponovo upalim radi bez greske.Sve u smislu "fals" vazduha je provereno i tu nema greske.unapred zahvalan na odgovorima.
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Može da bude 100%. Najlakše ti je da proveriš ako imaš tempomat (uključiš tempomat i gledaš da npr pređeš preko manjih neravnina - mrdanje pedale na lošem prekidaču će uključiti prekidač i isključiti tempomat), pošto taj signal isključuje i tempomat. Davno sam imao isti problem na Vectri C i zamenio taj prekidač stop svetla i od onda nemam nikakvih problema.
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• gilekm
      CBC Veteran
      • 16.01.2010
      • 121
      • Kosovska Mitrovica

Nije,ipak je bilo do lambda sonde kod kpje su dve zice bile u prekidu????ne znam zasto dijagnostika to nije registrovala video sam sasvim slucajno i onda zamenio sondu i sada je sve ok.Hvala na paznji!

Comment

Working...
      X