GOLF 2-problem sa ablenderom i kontaktom-molim za pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovanSRB
    CBC Početnik
    • 18.07.2016
    • 1
    • Arandjelovac
    • Golf 2 GTD

GOLF 2-problem sa ablenderom i kontaktom-molim za pomoc

Pozdrav svima!
    U pitanju je automobil VW Golf 2 GTD 89.
    Naime, dok nije kljuc u kontakt bravi, a kada upalim svetla i poziciju (krajnji polozaj prekidaca za svetla), i pokusam da ablendujem, ablender sam stavi auto na kontakt (dok je u polozaju za blicanje), a kada ga pustim, kontakt se iskljuci. Kako je to moguce, o cemu se radi?
    Kako ablender aktivira kontakt (dok su upaljena svetla) a da kljuc cak nije ni u bravi i dok je auto ugasen?
    Nekoliko ljudi mi kaze da je to na svakom golfu 2 slucaj, ali ja zelim biti siguran da je tako a da nije problem sa instalacijom.
    Molim pre svega one koji poseduju golfa 2 ili su dobro upuceni u taj model da mi pomognu.
    Hvala unapred!
  • bukvic
    CBC Član
    • 04.04.2010
    • 61
    • sjenica

Nije tako kod svakog golfa ima spoj u samim rucicama, oteraj kod majstora nek proveri u cemu je problem. Ili sam skini volan i obloge pa pogledaj barem da nije negde nesta gorelo grijalo se.

Comment

• b_samardzic
      CBC Senator XXL
      • 02.04.2005
      • 1557
      • Smederevo

Problem je u zadnjim svetlima. Masa na zadnjim svetlima je u prekidu i auto preko zice za svetlo dobijastruju u kontaktu. Takodje bi trebalo i sa kočnicom da isto reaguje ili rikverc svetlom.

Comment

• miroslavm
        CBC Senator
        • 13.02.2007
        • 208
        • Beograd, Zvezdara

Da taj auto nema neki naknadni alarm ili blokadu?

Comment

Working...
        X