Problem sa gašenjem! Chevrolet Lacetti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenad.k
    CBC Član
    • 13.05.2017
    • 15
    • Kikinda
    • Chevrolet Lacetti

Problem sa gašenjem! Chevrolet Lacetti

Pozdrav svima. Imam problem kad treba da ugasim auto. Kad okrenem kjuc u smeru gasenja i izvucem kljuc on i dalje radi ?! Desavalo mi se i da ga ugasim kljuc ostane u bravi i posle nekoliko minuta lampice na kontrolnoj tabli se upale same od sebe kao da sam okrenuo kljuc i dao kontakt. Ne svetle normalno vise zmirkaju i cuje se neko zujanje negde. Problem se javlja sporadicno. Juce je ponovo poceo i nisam vise znao kako da ugasim lampice koje se same pale pa sam skinuo klemu sa akumulatora. Bio sam i kod elekteicara i kada me je zvao da dodjem po auto rekao je da je sve pregledao i da ne moze nista da nadje. Da li neko zna sta je to? Da li je neko imao slican problem i da li je to neka banalnost ili me ceka skupa popravka? Hvala svima u napred.
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Liči mi na problem sa kontakt bravom.
    ex SAABotražitelj

Comment

• nenad.k
      CBC Član
      • 13.05.2017
      • 15
      • Kikinda
      • Chevrolet Lacetti

Kada sam bio kod elektricara pitao sam ga da li je mozda kontakt brava jer sam pre odlaska kod njega procitao na netu da moze to da bude problem ali mi je rekao da ne veruje ?! Da li je po tvom misljenju mehanicki deo brave otisao i da li da zaobidjem sve majstore ne gubeci vreme i odem kod jedinog kljucara ovde kod nas i vidim sta on moze da uradi? Pravo da ti kazem ne razumem se u to i ne znam sta moze sa tim cilindrom jer je kjuc kodiran a uz auto sam dobio jos jedan koji mi ne lici da ima kod i ako ima znak chevrolet, dosta je tanji? Pozdrav i hvala ti na prethodnom odgovoru.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Svaka brava se sastoji od mehanike i elektrike. Za tvoj problem ako je kriva brava (lako je moguće) nije kriv mehanički deo pošto on služi za otključavanje volana blokiranje volana. Problem je sa električnim delom. Da li je to kod tog auta razdvojeno ili ide sve u kompletu nemam pojma.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X