Kao što sam naslov kaže, automatsko paljenje svetala mi predstavlja problem na Idei. Kada sam uzimao kola reče mi prodavac kod nje se sama pale oborena svetla. Ali pale se na neki retardiran način, čim dam kontakt odmah se pale oborena svetla što je jako nezgodno , neki dan sam izvukao akumulator nepažnjom. Još jedna loša stana je ta što sam neki dan bio na planini gde je bilo hladno, sve steglo, minus, dam kontakt, odmah se upale farovi, jedva sam upalio.
Prvo sam pomislio da je u pitanju neki kvar, da je neko nešto prespajao itd. ali nigde ništa ne nađem. Slučajno probam ideu od prijatelja kad kod njega isto, čim da kontakt pale se farovi, tako da predpostavljam da za to postoji neka opcija.
Interesuje me način kako to da rešim . Takođe ne želim da vodim računa o plejeru , hoću da ga spojim tako da ima struju samo kada dam kontakt a to opet znače upaljeni farovi.
Bitno mi je odakle da počnem, ako mogu da rešim sam bilo bi dobro, ako ne da teram kod električara.
Hvala unapred na savetima.
Prvo sam pomislio da je u pitanju neki kvar, da je neko nešto prespajao itd. ali nigde ništa ne nađem. Slučajno probam ideu od prijatelja kad kod njega isto, čim da kontakt pale se farovi, tako da predpostavljam da za to postoji neka opcija.
Interesuje me način kako to da rešim . Takođe ne želim da vodim računa o plejeru , hoću da ga spojim tako da ima struju samo kada dam kontakt a to opet znače upaljeni farovi.
Bitno mi je odakle da počnem, ako mogu da rešim sam bilo bi dobro, ako ne da teram kod električara.
Hvala unapred na savetima.
Comment