Pozdrav za sve na forumu!!Imam jedno pitanje,naime ugradio bih u farove umesto klasicnih H4 halogen, LED sijalice takodje H4,pa me interesuje posto ih na trzistu ima u pakovanju samo sijalice i u pakovanju koja uz sijalice imaju na prikljucnom kablu jos nesto nalik "balastu" kod xenona,pitanje je koje kupiti i postaviti ove bez ovih dodataka sto znaci samo sijalice ili ove sto imaju ove dodatke na prikljucnim kablovima???Unapred hvala na odgovorima!!!
ili
LED sijalice za farove - H4
Collapse
X
-
Imam utisak da mnogi led sijalice porede sa kineskim ksenonima, ja ih nisam vozio pa ne mogu da tvrdim ali na samoj led sijalici deluje da baca svetlost kao i obicna tj da je izvor svetla bas kao i na obicnoj sijalici e sad na par mesta sam procitao i da ih ljudi hvale i da su zadovoljni. Jbg u principu dok se ne proba na svom autu licno i ne vidi nece biti siguran jel zadovoljan ili nije jer i dosta zavisi od samog fara
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Comment
-
-
Audi A4 b5 '98. godiste i ima kao sto sam vec (cini mi se) napisao obicne farove sa H4 sijalicama,mislim da mi se ne isplati da menjam i farove,mislio sam da cu s LED sijalicama dobiti bolja svetla medjutim ovde u odgovorima (za koje sam zahvalan) vidim samo negativna iskustva,mislio sam samo da zamenim sijalice,medjutim nisam znao koje da kupim ove sa onim dodacima ili bez dodataka, sad sam postao rezervisan po tom pitanju,a svaki savet da dobijem bolja svetla je dorodosao..
Comment
-
-
Originally posted by hirurg83 View PostAjde ziv bio objasni mi pojam kineski xenon???
Koja je razlika izmedju kineskog xenona ili nekog "fabrickog"????
Comment
-
-
Nije tacno. Svaki xenon je predviđen za sočiva, tj projektore. Nijedan nije predvidjen da ide u farove koji to nemaju. E sad sto kod nas to niko ne kaznjava je drugo. Ja da sam policajac i da mi naiđe auto sa takvim svjetlima, koja ubijaju sve redom. Odero bi ga za sve moguće nepravilnosti na autu.
Comment
-
Comment