Kljuc kartica megan 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Igor_sd
    CBC Veteran
    • 23.12.2007
    • 146
    • Smederevo
    • 607 2.2 B tiptronic

Kljuc kartica megan 2

Gde nabaviti, napraviti ili komplet iskljuciti go*no sa citacem kartica? Cena? (ako ce neko da se ljuti za reklamu, moze i PP)
    Imam samo jednu karticu koja na svaka 3 dan aisprazni bateriju. Pa se mislim da mu...
    ... i ugradim fingerprint koji ce bolje da radi od svih njihovih umotvorina.
  • filo
    CBC Član
    • 02.05.2008
    • 35
    • Lo
    • Megane sport

Originally posted by Igor_sd View Post
    Gde nabaviti, napraviti ili komplet iskljuciti go*no sa citacem kartica? Cena? (ako ce neko da se ljuti za reklamu, moze i PP)
    Imam samo jednu karticu koja na svaka 3 dan aisprazni bateriju. Pa se mislim da mu...
    Ne znam gde si kupio auto . Mozda je neko pre tebe budzio kartice . Kartice imaju problem samo kada ih neko izlomi . Moje 2 su fabricke i nikada nisu pokazale bilo kakav znak slabosti . Cak i izgledaju kao nove . Postoji 2 tipa . I tako se porucuju . Na auto koji ima sistem slobodne ruke se moze ukodirati i obicna . Na ebay ih imas gomilu . Treba samo proveriti tacnu oznaku .

Mozes ukodirati ukupno 4
    Antilaser priority
    Radenso hd+
    Valentine one

Comment

• Gagonja
      CBC Početnik
      • 03.01.2019
      • 2
      • Pancevo
      • Skoda yeti

Kartica za megana

Originally posted by Igor_sd View Post
      https:/oglas/249-ceo-auto-u-delovima...1-6-16v-delovi
      Last edited by sErGiO; 26.10.2021, 19:53. Reason: Reklamiranje

Comment

Working...
      X