Peugeot 206+ airbag fault

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dragancce
    CBC Početnik
    • 06.06.2019
    • 2
    • Nis
    • Peugeot 206 +

Peugeot 206+ airbag fault

Drugari,
    imam Peugeot 206+ 2011. godiste, kupio sam ga polovnog prosle godine, kad sam ga uzeo nije mi se palio airbag fault, pa se upalio, majstor mi je prosle godine dijagnostikom resio i dugo vreme se nije palilo, da bi se pre 3-4 meseca opet upalilo i od tada konstantno se pali. Odvezo sam vozilo u Peugeot servis, kazu mi da je ispucan airbag sto posto i da je havarisan. Moje pitanje je da li bi uopste bilo moguce ako je tako, da mi lampica jedno dugo vreme bude ugasena i da se ponovo upali sama od sebe ili ako je ispucan air bag mora uvek da bude upaljena?
    Ja iskren da budem sam mislio da je do senzora.
    Unapred zahvalan
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Moze da bude i do loseg konektora ili prekida u kablovima. Prekontrolisi ispod sedista kablove i konektore, oni hoce da naprave problem zbog pomeranja sedista napred-nazad.

Comment

• dragancce
      CBC Početnik
      • 06.06.2019
      • 2
      • Nis
      • Peugeot 206 +

Hvala na odgovoru. Juce sam ga odvezo do jos jednog servisa i na dijagnostici javlja desni pojas, nesto, nisam ga bas razumeo. Kaze da mora sve da se rasturi da bi moglo da se ustanovi. Pitanje moje je kada je upaljena lampica za airbag i ustanovljeno je da je desna strana problematicna, da li svi airbagovi ne rade ili samo ti koji su problematicni?

Comment

• sErGiO
        Moderator
        • 30.01.2007
        • 2769
        • Neko selo pored Beogr
        • Alfa Romeo 156SW

Ja mislim da ne rade air bagovi uopste ali ne mogu da tvrdim.

Comment

Working...
        X