Punjač akumulatora - ako kome treba

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stevak
    CBC Senator XXL
    • 31.05.2009
    • 1215
    • Zemun
    • Saab 9000 cs 2.0T

Punjač akumulatora - ako kome treba

Od danas pa narednih nekoliko dana (ili dok se ne rasproda) u Lidlu prodaju punjače akumulatora po, rekao bih, povoljnoj ceni od 1.999 dinara. Sigurno nije u rangu CTEK-a, ali nije ni cena u njegovoom rangu a čini mi se da je za te pare više nego solidan.
    Lidl, Shop, Online-Shop, online, shopping, Non-Food, lidlshop, lidl-shop, lidl shop, lidl online, lidl eshop, lidl e-shop, shop lidl, Lidl online shop

p.s. Ne vodim se željom za reklamiranjem bilo koje trgovačke kuće nego željom da pazarimo nešto što nam treba, a što je povoljno.
    ex SAABotražitelj
  • Siera
    Cbc Senator
    • 09.11.2009
    • 1365
    • Čačak
    • Stralis

Vredi 2000 jbg, neka služi 10 punjenja pa dosta
    Red Bull daje krila al zato rakija daje quatrro

Comment

• slobodank
      Moderator
      • 26.11.2007
      • 1338
      • Stara Pazova
      • Fiat Idea 14.16v lpg

Ja imam taj iz "Linde" starija verzija bez displeja, radi par godina bez problema.

Comment

• Nelson
        CBC Senator
        • 01.08.2017
        • 211
        • selo
        • Fiat Stilo 1.9 JTD

Kupujte dok ima, čak su ga i švabe razgrabile

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Kupio, u Lidlu kao na skupu taksista, nema šanse da se prodje. Došaosam na kasu sa jednom kutijom
          Sutra proveravam radove
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

preporučio drugaru prethodni put kad je bilo u Linde, i kupio mu, on je prezadovoljan i za motor i auto. Ima kao i desulfatizaciju, modovi kao kod Ctek-a. Ja imam 2 punjača, pa nisam hteo i treći, nisam akumulatorska stanica. Već ima u Kini za istu lovu 8 amperski, imaju i 24V, pa jednogg dana...
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• comi 1342
              Moderator
              • 28.09.2005
              • 1126
              • NS
              • Giulietta ,PUG 106,

neki vaki
              "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
              "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
              X