Alfa 147 JTDM daljinska komanda na kljucu ne radi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gaston
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2005
    • 324
    • N BG - Batajnica

Alfa 147 JTDM daljinska komanda na kljucu ne radi

Ne zna a mozda joj je ispao ( zena ) uglavnom ne radi daljinski ni jedna komanda , kljuc je tipa " skakavac" , stavljena prvo nova baterija = nista , ni jedna komanda , otvorim ga , model je bez stelovanja frekvencije , nema promenjivi kondenzator niti stelujucu zavojnicu , lupa X 20 pregled sve u redu , instrument na zujalicu svi kontakti ok , nema hladnog lema . Posto imam osciloskop do 10 MHZ ( mada pokaze amplitudu i na 50) a koliko znam daljinci rade na 433 Mhz ( ili nesto oko 300+ Mhz) , znaci ne mogu da utvrdim tali transmiter salje nesto .
    E sada je pitanje ako neko zna , posto sam vec imao problema sa kablazom ( zena prekinula kabl na tasteru kvacila ) i auto je redjao sve moguce greske ukljucujuci i imobilajzer te nije hteo da upali . Zicka namestena , nije cak ni greske zapamtio tako da nije imalo sta da se ocisti , odo ja malo na drugu stranu , uglavnom da li postoji osigurac ili neki konektor posebno za daljinsku komandu , posto centralna radi na taster u autu i kljuc u bravu .
    Ima li ko ideju odakle , tj gde da nastavim ???
    Autic je hardware - software tjuning by GUMETINA 260 cavali na valjcima , 2004 g , sledece nedelje hocu da zamenim soferku ( mala linija ispred suvozaca ) i produzim registraciju i ide na dobos a hocu da ode u ispravnom stanju ukljucujuci i kljuc sa daljincem .
    27.5 god za djevrekom auta snova :
    Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
  • gaston
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2005
    • 324
    • N BG - Batajnica

Bar lokaciju recivera ?

Da li neko zna gde se nalazi reciver za daljinsku komandu ,Alfa 147 JTDN 2004 godiste prvi restajling spoljni , guglao , skinuo ceo deo gde je rucna, menjac i pepeljara ( nasao da je neko zaokruzio tu poziciju )Iza osiguraca ? , iza ploce za radio i komande klime i ostalih dumica ????????
    Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

ovo trazis ?

https://postimg.cc/svvWpSYX
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• gaston
        CBC Senator XXL
        • 24.03.2005
        • 324
        • N BG - Batajnica

Ne , trazim prijemnik za centralno zakljucavanje . Iza konzole negde je , pola table treba skinuti , tako da kupujem samo kljuc ( zbog elektronike u njemu ) i vozim na kodiranje .

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
          X