Alfa Romeo kvar sa podizacima, klimom, svetlom...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Doxxa
    CBC Početnik
    • 11.01.2020
    • 1
    • Ruma
    • Alfa romeo

Alfa Romeo kvar sa podizacima, klimom, svetlom...

Pozdrav ljudi, nov sam, skoro sam uzeo Alfu 147, imam jedan veoma cudan problem. Ne rade mi podizaci stakla, bio je pokvaren prekidac na vozacevim vratima, kupio drugi, isproban, ispravan, al kod mene ne radi. Cuje se *bip* i da klacne nesto, al prozori ni makac, prilikom pritiskanja tastera gubi mi se spoljna temperatura na displeju (pokaze ----), gepek mogu da otkljucam samo dok su sva vrata zatvorena, a nekad moram i da zakljucam auto pa da otkljucam da bih gepek otvorio, i jos jedan cudan problem, kad ukljucim klimu, da odmrzava prednje i zadnje staklo, spoljna temperatura se izgubi(----), a kad samo grejac zadnjeg stakla svetli mi sijalica u cosku na vratima. Jedino od svega mi smeta sto prozor ne mogu da spustam i podizem, prvih mesec dana se desavalo da proradi nekad, to sam znao jer se upali svetlo na vratima dok su otvorena, jedino tada je radilo i uspe da spusti i opet prestane. Morao sam da kacim motoric u vratima direkt na akumulator da bih zatvorio prozor. Molim za pomoc
  • sErGiO
    Moderator
    • 30.01.2007
    • 2769
    • Neko selo pored Beogr
    • Alfa Romeo 156SW

Ovako laicki, negde te zeza masa. Procackaj po motornom prostoru pa gde god vidis da je masa poprskaj wd-om i proveri da li je dobro stegnuto.
    Kakav ti je akumulator?

Comment

• hirurg83
      CBC Senator XXL
      • 26.02.2014
      • 398
      • Banjaluka
      • VW Jetta

Tu smrdi akumulator.....

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

I ja bih se pridružio Serđu, neki kontakt tu ne valja, labav je ili oksidirao...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X