Niz problema nakon popravke limarije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StrsljenBG
    CBC Početnik
    • 21.12.2018
    • 9
    • Beograd, Vidikovac
    • BMW 530

Niz problema nakon popravke limarije

Pozdrav svima,

Pre par dana sam podigao auto iz servisa, sredjivao sam limariju, odnosno desna i leva vrata kao i zadnji branik.
    Nakon preuzimanja automobila, primetio sam da mi jedan zadnji i jedan prednji parking senzor kao i to da mi izlazi greska za airbeg vozaca i suvozaca. Majstor kaze da je sve povezao tj vratio kao sto je i bilo nakon sto je skidao vrata radi popravke.

Takodje, danas mi je u voznji izasla greska "active steering fault", gde sam zaustavio auto, ugasio pa upalio i sve se vratilo u normalu. Ovo mi se vec jednom desilo ali onda kada mi se akumulator skroz ispraznio (na mrtvo) pa sam pri paljenju morao da kalibriram volan (levo-desno) zbog ove greske.

Da li imate savet, ili znate ko bi to mogao da mi pogleda?

U pitanju je e63 bmw.
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Ocigledno da je neki od parking senzora pobrljavio, umro, lose vracen, lose konektovan.....prilikom montaze/demontaze branika. ovo za volan je verovatno slicno ako je radjen prednji branik. sledi ti neki elektronicar / dijagnosticar da kaze sta baguje. Mozda je ******stina tip loseg spoja, a mozda je i neki senzor umro
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• StrsljenBG
      CBC Početnik
      • 21.12.2018
      • 9
      • Beograd, Vidikovac
      • BMW 530

Kolika je sansa da ce uspeti da dijagnostifikuje bez da moza da se reprodukuje greska? Verujem da ovo nije nesto sto ce se desavati svakodnevno, mislim na ovo sa volanom.

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

volan je i bitan, za ostalo imas prozor i oci. to vec zavisi od znanja i uredjaja koliko ce uspeti
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
        X