interesuje li me da li mogu da ugradim ove sijalice u pezoa jer su fabricke u njemu H7 55W a da ne mijenjam sto oko instalacija.
H7 100W u 406
Collapse
X
-
Nemoj!
Toplotni efekat ce ti ubiti far.
Elektro deo ce da trpi i sto se instalacije tice nece biti problem sem nesto vishe grejanja i pada napona. Dakle tih 100W nce biti vishe nego li oko 80W mozda i manje. Svetlosna emisija je vezana sa temperaturom u halogenom procesu i dobitak zbog pada napona nece biti kao ocekivan.
Nego , pre svega, probaj:
Ocistiti farove
Oprati shoferku
Mozda neke cvike?
Shala ali, malo dobijas ako dobijasAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
-
-
ma ovo su neke plavkaste h7 pa bih ih zato stavio a ne sto mi trebaju jaca svijetla...
nego ono sto mene interesuje jeste to ako je far tj sjenilo od plastike...da li to vece oslobadjanje toplote iz jace sijalice moze da osteti far? moje misljenje je da ne bi trebalo da moze jer ne bi trebalo da toliko jace grije 100w h7FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
Ako sa TIH 100W dobije bar 70% svetlosne emisije kao sa standardnom sijalicom od 55W moz da bude srecan i sve nogom u ****
Batali se corava poslaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Kupi lepo Osram Silverstar H7 i sijace bolje sigurno od tih pijacnih plavih sa 100WPanonski Mornar
ALMERA 1.5S Tekna
Comment
-
-
Iskustva su razlicita.. Imao sam te "pijacne" plave, tj korejski XENON i stavio sada Osram Silvestar i...Nista nije bolje, ali dobro, svaka skola se placa... Mislim da svetle podjednako dobro i daleko bolje od obicnih 55w... Ali mi bar manje struje vuku silvestar....
Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
Comment