The multi-function unit is in the fuse box, it is slotted into the end of the box, Before condemning it, try disconnecting the battery and reconnecting it to see if it will reboot. To remove it, remove all the fuses and relays, and the plastic peg, unclip the fuse box and pull it down, then slide the MFU out to the right hand side, refit new one and put it all back together, Job done.
Sometimes removing them and knocking them back in gets them working again, but if not, fit a new one.
nisam hteo da bombardujem informacijama odmah...ali evo sada cu...Multitimer je skroz pobrljavio! Jednog jutra dodjem do kola da ih upalim stavim kljuc i...od jednom mi rade sva cetri migavca (ne blinkuju vec svetle) pokusavao sam sve...kada izvadim osigurac sve je bilo ok ali kada vratim ponovo se istripipuje...tada sam odvezo se do zeljenog mesta sa tako upaljenim migavcima (znam da sam mogao da izvadim osigurac ali bilo je rano ujutro)...no posle toga sve je islo na gore...(tog dana)...prvo lampica za migavce ostala je da svetli non-stop isto tako onaj (pi pi) zvuk koji obavestava o zaboravljenim upaljenim svetlima se non-stop cuje...iako su iskljucena svetla (kao da je spojio...negde)...e onda te veceri mislio da je dosta za taj dan...ali... kada sam dosao kuci hteo da ugasim kola NISU HTELA!!! Izvadim kljuc a auto radi!!! U prvi mah bio sam iznenadjen (!) kako ugasiti kola...da znam nije problem...ali onda sam skapirao da neso nije u redu sa tom tablom za osigurace i izvadio sam glavni dzek i auto se ugasio...sledeceg jutra sam otisao do auto el. i on mi je rekao da je u pitanju multi-timer...zvao sam (nase upucene) renomirane firme za prodaju auto delova...ne da nisu imali vec nisu znali o cemu pricam!!! Tako da kolege, zavisim od vas...
danas cu pokusati da skinem i da vidim da li je nesto odlemljeno...to mi je za sad jedina solucija...
...ja nisam ni mislo, posto pretpostanljam, da ti mislis na relej posto je relej ispravan (kupio sam novi koji sam stavljao umesto jednog/drugog, a i skidao sam oba-trebalo bi valjda da prestane da prijavljuje gresku ako su u pitanju raleji)...posto ja nista nisam razumeo ovo sto si gore napisao,mozda zato sto je rano...ali ako bi mogao da pojasnis,u slucaju da citam popodne pa da mi opet ne bude ni tad jasno.Nisam ukapirao sta trebam da kupim (da li mislis konkretno na automat koji radi sa bimetalom...u stvari da se tako duhovito izrazim na sta konkretno mislis?)
Iz samog imena zvuci kao da su sva tajmerska kola spakovana u jedan te isti relejski box. Malo poveca stvar i sam podosta kontakta.
Naprimer, zmigavci, periodicno pokretanje brisaca, automatsko prskanje soferke, gasenje svetla u kupeu i slicno. Ako je izabrana kombinacija koju SAAB koristi odavno, (moguce jer vidim SAAB resenja skroz kroz ceo koncern GMa u zadnjim godinama) onda nepreostaje nista drugo do izmene celog. Hde je postavljen neznam u tvom autu
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
The multi-function unit is in the fuse box, it is slotted into the end of the box
rece mi Nagata(nadam se da znate o kome se radi) da je iza osiguraca...
koutija sa osiguracima nije veca od 250x200x30 tako da ne verujem da je taj multi-time mnogo velik...(100x40)...
Comment