elektro brava gepeka na jugu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

elektro brava gepeka na jugu

Moze li neko da mi opise detaljan postupak postavke elektro brave na gepek juga na taster iz kabine, kao i sta mi treba od delova, gde da ih nabavim i po kojoj ceni?
    Unapred zahvalan
  • 24v
    CBC Senator XXL
    • 11.12.2004
    • 479
    • Beograd, Karaburma

Prijatelju ovako stoje stvari:
    Prvo nabavi motorcic centralnu bravu, zatim moras skinuti bravu i polugicu koja otvara bravu moras probusiti zakaciti motor za istu koji ces pricvrstiti za zadnja vrata spojiti masu negde na vratima(najbolje tu gde busis rupe za motor) sprovesti plus do kabine i zakaciti ga negde sa prekidacem na plus. To je to ali pomocu teksta je malo teze to uraditi. Ali ako te bas zanima ostavi mi poruku pa cu ti dati broj od drugara koji to ugradjuje za pristojne pare. Nije skupo. Jos bolje je ako imas alarm pa da ti ga poveze na dugme od alarma (tako je kod mene). Stisnes dugme na daljincu i otvoris vrata. Ali zato neces moci da otvoris pomocu kljuca ili srafcigera sto se nekom dugom nece svideti )
    I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

Hm.. zar nije dovolan jedan elektromagnet da se zakaci i da povuce?
      Mislim da je pitanje bilo zbog otvaranja iste bez da se npr uzima klju i otkljucava ?
      Mozda je ipak moj Srpski malo siromasniji od Vaseg

Razmisljam prvo na ovu soluciju jer netrazi nesto posebnu investiciju.
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Ova ideja sto je predlozio boost je mnogo ekonomicnija jar mi treba samo jedan elektromagnet sa kotvom koja ce da povuce bravu i otljuca.
        Taj elektromagnet kosta 200din.
        Fora i jeste u tome da se zagituje brava za kljuc tako da se ne moze otvoriti spolja.
        Bice realizovano u toku praznika kad budem imao vremena.
        Hvala na savetima.

Comment

Working...
        X