155 2.5 V6 - potrebne slike kompjutera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nigy
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2006
    • 921
    • BGD

155 2.5 V6 - potrebne slike kompjutera

LM, sinoc sam seo za volan jedne 155 V6.
    Auto stranac, nema tablica, pa se moglo poterati samo do kraja lokalne ulice i nazad. Gume ispustile vazduh pa naduvane samo za probnu voznju. Zadnji levi tocak od pune gume (oni mali rezervni - nemam pojma od cega). Crevo kvacila se raspalo, pa smo ga zamenili (skinuli sa 33ke i pase .
    Kolovoz malo vlazan, ulica uska, nema dve trake. Lutkica crna kao mrak oko nje. Samo ukljuceni farovi kvare stealth mod.
    1., 2., kuplung 3.!
    Jbt, ono nije zdravo!
    Priznajem da nisam navikao na prednju vucu i nisam vozio nista jace od 120-30ks sa poprecno postavljenim motorom u nosu. ALI ONO JE TESKO KONTROLISATI!!!
    Cinimi se da je ima svuda. I da je veoma nervozna gde god se u datom trenutku pojavi.
    Barem meni tako izgleda.
    Cepanje guma se zbog vlage nije culo, ali ga ima u prve 3 brzine (cetvrtom nisam smeo). Imaju i gume (ako se ono na felnama moze nazvati tim imenom) udela u celoj prici, ali sumnjam da je to cela prica.
    Ono sto me kopka je natpis na ****tu - chiptuning. Da li je serijski cip unutra ili ne.

Zbog ovoga bih zamolio sve koji imaju fotke i informacije o compu i cipu u ovoj makini da to ovde posalju, pa da uporedim sa onim sto je u ovoj zverci.

Originally posted by Jovana
    Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

uzivao sam u svakom redu teksta...
    svaka cast na detaljima i iskrenosti pre svega (sektas si, hebace te zbog ovoga )

eh, 155 V6 2.5 24V... pa jos chiptuning... to verovatno ima preko 200-210KS, a? lupam

veliki pozdrav!
    .

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

@deki
      A gde si video da se radi o 24v?

Comment

• Nigy
        CBC Senator XXL
        • 13.04.2006
        • 921
        • BGD

Nije 24V.
        A sto se sekte tice, verovatno ce me terati da vozim 75 u rikverc sve dok ne izbijem prednji pogon iz glave!

Sta je bre ovo, necete mi valjda reci da niko nema fotke ili neki info cipa koji ide za ovu masinu???

Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• Bane
          CBC Senator XXL
          • 30.05.2006
          • 344
          • Konjarnik Bg

vidi ovde mada po meni nista posebno
          http://www.squadra-tuning.com/English/E ... 155_V6.htm
          pozdrav

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

kurve o postenju, vojska o skracenju, a dekideki o 4 ventila po cilindru...

.

Comment

• Nigy
              CBC Senator XXL
              • 13.04.2006
              • 921
              • BGD

Originally posted by alfa146ts
              vidi ovde mada po meni nista posebno
              Znam, hvala, ali ono sto ja trazim je nesto tipa ovo:

I jos niko nista...

Comment

• 75ts
                CBC Senator XXL
                • 28.04.2005
                • 651
                • Beograd-Mirijevo

Ma id da ima neki chip nemoz da ima vise od 10tak konja...sad ti V6 nije tezak....he he

Comment

• Nigy
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2006
                  • 921
                  • BGD

Za prednju osovinu - nedovoljno da optereti tockove. Za 75 to je besmislen motor - 2.0 sa turbinom ili 3.0 isto sa turbinom.
                  Taj V6 2.0 TB ce kad - tad leci u neku moju sektasicu.
                  Mada, posluzice i redni 1.8T.
                  Mada, voleo bih da imam bare prednje dve gume dobre i neke tablice pa da je provozam onako ljudski, da vidim kako to zaista izgleda.

BTW. i dalje se traze slike cipa ili oznake na njima...

Comment

Working...
                  X