Yugo prblem sa kontaktom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pop_Djujic
    CBC Član
    • 16.12.2006
    • 73
    • Beograd

Yugo prblem sa kontaktom

Propalo mi vece zbog toga sto me ispalio jugo,pa ajd da mi ne propadne i sutra dan jel mi je potrebno auto da mi pomognete da probam da resim problem,situacija je sledeca

veceras kad sam krenuo upalim ja auto lagano radio u mestu neki minut do dva dok se malo zagreje i kad sam hteo da krenem on se ugasi,ja se istripovao da je jos hladan pa se fazon ugasio ja uzmem da upalim opet on vergla i nista,znaci vergla normalno nije akumulator prazan,ali ne rade mi lampice na kilometar satu,ne dize kazaljku za temp. i gorivo znaci ponasa se kao kad je skinut akumulator dajem kontakt ono nista.svetla radio sirena sve radi normalno.

e sad posto cu ja to sutra da cackam sta da gledam razvodnu ruku,kapu.....cale mi nesto kaze da zbog ove magle i velike vlasnosti je usla vlaga i da u fazonu cekam kosavu da ga isusi i da ce tad da proradi.

unapred hvala...
    Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Trebao bi da skines kabal od bombine pa da ga zaverglas da vidis baca li varnicu ,pa isto tako posle i sa svecica da vidis da ti mozda nije razvodnik riknuo!
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Miljan
      CBC Senator XXL
      • 18.01.2006
      • 459
      • Nis

Rekao sam ti vec, ulozak brave 100%

Comment

• Pop_Djujic
        CBC Član
        • 16.12.2006
        • 73
        • Beograd

hvala miljane resio sam problem ulozak kontakt brave je bio pregoreo !

pozzz
        Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

Working...
        X