air bag

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jts2.0
    CBC Član
    • 16.12.2006
    • 66
    • Beograd, Banovo Brdo

air bag

Vozeci po velikoj kisi iz cista mira mi se upalila signalna lampica za air bag na kontrolnoj tabli.Pokusao sam sve da ugasim auto itd ..ali svaki put kada ga ponovo upalim lampice se sve ugase ali se ova za air beg ponovo upali i svetli sve vreme dok vozim.Alfu sam uvezao iz Italije(156 jts) i celo uputstvo je na Italijanskom koji ne znam.PITAM da li je neko imao ovakav problem i sta da radim, da li mogu nesto sam da uradim ili moram u servis?
  • Dexy
    CBC Član
    • 11.08.2005
    • 66
    • Belgrado

Zaprljao ti se senzor, moj drugar je imao slican problem na Fordu posle besomucnog pranja u auto perionici desilo mu se isto...osatvio je auto u garazu, upalio 2 grejalice i nakon jednog dana "susenja" lampica se ugasila. Sta da ti kazem, probaj isto, a ako ne...dijag.
    Virus ALFA+

Comment

• jts2.0
      CBC Član
      • 16.12.2006
      • 66
      • Beograd, Banovo Brdo

Hvala ti puno! Probacu

Comment

• E_K_V
        CBC Senator
        • 09.05.2005
        • 220
        • Podgorica

ne znam jesi li rijesio problem ali pogledaj one zice koje idu ispod sjedista...tj sa donje stranje postoje konektori za zice koje sluze za airbag...ako ti se neka od njih otkacila sa sjedista moze da ti se upali ta lampica...to je meni makar na pezoa 406 slucaj a pretpostavljam da je i kod drugih tako...p.s. to imas i ispod vozacevog i suvozacevog sjedista
        FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE

there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....

Comment

• jts2.0
          CBC Član
          • 16.12.2006
          • 66
          • Beograd, Banovo Brdo

problem resen, moj majstor Sinisa ga je otklonio za 2 min. resetovanjem. Konekcija u prtljazniku za krovni air bag je bila u problemu(zasto ne znam) iskljucio je konekciju, ukljucio a zatim resetovao uz pomoc kompjutera i zatim se lampica ugasila.To sam naravno ne bi mogao da uradim.Hvala svima na pomoci!!!

Comment

Working...
          X