FM audio transmiter i TA frekvencija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Danijel 9k
    Banovan
    • 03.06.2005
    • 132
    • N_44.84080 E_20.39600

FM audio transmiter i TA frekvencija

Da li je neko probao kineske FM audio transmitere kojih je puno trziste? Ne zanima me puno kvalitet prenose vec da li su prenos stabilan i da li je moguce postaviti transmiter na TA frekvenciju (i koja je).
    Ideja je da se transmiter veze za navigaciju i sve to da ide na TA frekvenciji tako da normalno slusam radio a prilikom glasovnih instrukcija navicacije - obzirom da je na TA frevenciji - da se radio automatski prebaci na TA - i prenese instrukcije i posle se vrati na normalu stanicu
  • JNC
    CBC Senator XXL
    • 19.12.2006
    • 1332
    • Beograd

Paaa, ja sam probao par raznoraznih i svi su krs, mislim sto se tice zvuka, suvise suma, neupotrebljivo za slusanje muzike, frekvenca im bas i nije stabilna znaci cuju se i malo gore i malo dole, ali radi znaci ako netreba neki kvalitet zvuka moze. E sad sto se tice TA neznam na kojoj frrekvenciji on radi, a sto se tice transmitera sve koje sam ja probao imali su po par fiksiranih frekvenci(uglavnom 3), samo jedan model ima nekih 7,8 par na dnu skale i par na vrhu FM opsega. Eto toliko od mene, ako hoces mogu da ti dam da probas, imam neka dva komada u kolima, stoje mi bezveze posto su, kao sto sam rekao neupotrebljivi za slusanje muzike.

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

Re: FM audio transmiter i TA frekvencija

Ima li neko iskustva sa ovim uredjajem:

Code:
      http://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=7720

Comment

• 4play
        CBC Član
        • 22.10.2009
        • 25
        • Belgrade

Sve je to krs druze , zaboravi na to

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

Govoris iz konkretnog iskustva ili?

Comment

• tamara32
            CBC Početnik
            • 24.11.2010
            • 3
            • ovde

Moj poznanik koristi transmiter sa mobilnog telefona i navigaciju sa istog. Kada ga navigacija glasovno usmerava tog trenutka transmiter zaćuti. Telefon koji koristi je N79.

Comment

Working...
            X