Do skora je sve radilo kako treba, ali od pre par dana prestao je da radi desni podizac prozora, desilo mi se par puta da nemogu da prebacim iz prve brzine u drugu (pa vozim jos koji metar u prvu pa onda prebacim), a da i izgorela mi sijalica H7 za oborena svetla 2 puta za nedelju dana.
To su lose stvari a sto se tice dobrih je da odlicno ubrzava, dobro lezi na putu, potrosnja oko 5.5, za mene je dovoljno, samo da se resim gore pomenutih sitnica
Imam uputstvo na Srpskom (ispravka Hrvatskom za jezicke cistunce). Moj je kupljen kraja 2005. i do sada nisam imo problema sem sa letvom volana kojoj je trebalo podmazivanje. Rekli su mi da je to cesta situacija kod vozila sa visom nivoima opreme jer stoje na placevima duze - narocito sa 1.5 motorom. To je reseno u garantnom roku. Imao sam nedelju dana zezalicu da mi je desna prskalica sofrsajbne prskala kada bih prskao zadnje staklo ali to se sredilo samo od sebe. I jos nesto - jednom se board kompjuter restartovao sam od sebe - pre godinu dana otprilike. Inace ostalo za sada - nista (hvala Bogu) a ima foru do 1r5. novembra - do tada je u garanciji (nasi indijanci ne nude produzenje garancije na 4 godine a u Hrvatskoj ima, tako da ne znam da li bih mogao u Hrvatskoj to da doplatim).
Sta ti treba iz manuala (stoji mi u kolima tako da mi nije pri ruci) - pogledacu da li moze nakako da se promeni jezik.
Veliku zamerku imam zato sto nigde na kolima nije nalepljeno koji treba da bude pritisak u gumama pa cesto listam knjizicu - sta mogu kada sam zaboravan.
Gde servisiras auto? Ja sam jednom svratio kod Krunica i vise nikad!
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment