Podizac prozora za wagen corrada...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Hehe, vreme je uvek najskuplje. Ajde pa javi sta si uradio. Pozdrav!

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

Danas konachno zavrsise

Vozaceva vrata su dobro uradili ali su zato sgovnali suvozaceva i sajla se upetljala i skenjala sve u koturu...
      Danas su ponovo skidali i remontovali... dobudzili... okrpili ali se nadam da su zamenili i sajlu koja se sva izjebala... Mada sumnjam jer srbija je ovo
      Imam kao 6 meseci guarante... Sljaka dobro za sada... Dize kao metak...
      Videcemo...
      Sumnjam da ce dugo jerbo su dosta toga fabrickog zaobisli kao sto su oni gumeni distanceri a drzace buzira sajle na vratima nisu ni videli

I sve to u maloj zanatskoj radjici na novom beogradu na kraju 45- og bloka... I vodovod rade ako nekome treba

Comment

• milannik
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2004
        • 1455
        • Niš

U jeb, pa ti sve rade, od generalne na lokomotivama do pravljenja rupa na situ
        Ma nema sta da se pre****, ako ti nesto izgleda sumnjivo slikaj da pogledam.
        Pozdrav

Comment

• g60
          CBC Senator XXL
          • 20.10.2006
          • 1011
          • Vrachar je majka ;)

Pa recimo da su prilikom montaze silujuci polomili jednu onu plastiku koja drzi buzir na izlazu iz kotura sajle pri motoru... I to su nashili komad lima sa srafovima da drzi...
          Umesto amortizera i nitni za fixiranje motora na vrata - obicni srafovi sa maticama... Probali su da stave samo jedan sraf od moguca 3
          I tako... Chamotinja koju mi je drugar namestio...

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

Ako radi nista ga nediraj! Mada, mozda si mogo to bolje i sam da odradis, kad umes da napravis spojler, znao bi i par srafova da zategnez, mislim da montaza i ugradnja nisu mnogo komplikovane.

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

Sa ovim sam zavrshio pre par godina kada sam se yebo kao magarac nedelju dana
              sve moze ali ovo... Neka fala

Comment

Working...
              X