Koliko mm, nm, li, ugao, komada? Pa da vidimo u SER, BG, CN? Naši ih zovu i black light...
315 - 400 nm - UVA
345 - 400 nm - Black light
315 - 345 nm - sun?anje
280 - 315 nm - UVB OPASNE, ako ho?eš da izgoriš
200 - 280 nm - UVC OPASNE, ako ho?eš da ubijaš mikrobe
10 - 200 nm - Svemir
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Nemaju u cometu, a slabo ima kod nas uopšte, kaže kolega da potražiš kod kineza ili negde "olovke" ili one stone ure?aje za testiranje nov?anica, koje u sebi imaju takve ledovke, to ti je najjednostavnije rešenje. Nemoj samo predugo da gledaš direkt u ledovku.
Nama do sada nije nešto posebno trebao taj tip pa nije ni naru?ivao, možda u nekoj slede?oj turi naru?imo neku koli?inu da se na?e...
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
ma uzmi samo one iz upaljaca, ali imas plave i one ljubicaste, probas ih tako sto postavis recim CKM casopis ispred i ivdjeces kako sljaste boje, a kod CKM-a uvijek eje na naslovnoj neka flow boja, ili nesto drugo.
A Koja je cijena i gdje ima da se uzme dioda plavih crvenih i zutih po nekim povoljnim cijenama jer kod nas gdje god sam gledao cijena je preko 20 dinara po komadu, a upaljac sa diodom plinom i 3 baterije kosta 14 dinara, pa mi to malo nelogicno da je sama dioda skuplja od upaljaca koji ima tu istu diodu...u cemu je caka, bog zna....
treba mi jedno 400 komada pa ako neko zna ....hvala
Pogledaj malo cenovnike, pa ?eš videti da na komad košta 20, a na 10000 komada recimo 3 dinara, a kinezi su ?udo kupiš njihove lampe i de?ije igra?ke pa povadiš ako ti treba manja koli?ina, to je najjeftinije...
Te plave iz upalja?a nisu uv, probaj na voza?koj, saobra?ajnoj...
comet novi beograd
media art subotica
sprint electronik novi sad
tehnotronik novi sad
... ima još samo se treba setiti, a pamet je u firmi
Jesu jesu drugar, kad i novcanice svijetle po onim nitima, samo u upaljacima ima 3 vrste plavih, plavkasto zelenkaste, plave i te ljubicaste koje jedino imaju blacklight efekat
Znaci i dalje cu da rasturam upaljace...jer su u radio klubu oko25 din najjeftinije....,jebo ih onaj ko ih je ucio matematiku,,,,
Ja još nisam naleteo, a proterali smo bar 5000 raznih vrsta tih upalja?a i raznih drugih igra?aka kroz ruke, uzimali smo samo bele i više vrsta plavih, ali ni jedna nije imala efekat u punom smislu, da se na crnom džemperu vide dla?ice ili da bela majca šljašti...
Comment