RENAULT Clio I - osvetljenje prekidaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milos__
    CBC Početnik
    • 18.06.2007
    • 8
    • Beograd

RENAULT Clio I - osvetljenje prekidaca

Naime , ne rade ( ne svetle ) mi lampice na onim prekidacima sto sa njima regulises jacinu duvanja, poziciju gde da duva i tempretaturu ( toplotu duvanja). Jako mi je nezgodno nocu kad hocu da prebacim npr. da mi duva na soferku , ja ne vidim u koju poziciju treba da okrenem prekidac. Sad me interesuje koje lampice tu idu, i da li prvoj verziji clija to uopste i svetli. Unapred zahvalan !
  • dandy
    CBC Senator XXL
    • 09.12.2005
    • 513
    • Bijeljina-Beograd Medakovic

pa drugar skini prekidace i vidi koja sijalica i li sijalice idu, najlakse je tako, cisto sumnjam da nije ni imao ovjetljenje
    ili igraj se malo sa diodama i postavi diode iza pokazivaca....

Comment

• eki86
      CBC Član
      • 15.11.2005
      • 82
      • Bor

svetle definitivno. verovatno se ispod one plastike nalaze sijalicke ...

Comment

• shonsy
        CBC Senator XXL
        • 11.05.2007
        • 1391
        • London/Beograd
        • Honda CBR 125R

Ma jok bre ljudi, to je veoma jednostavan problem. Do duse nije ako je to sto vi mislite....treba skidati plastiku, a to je samo po sebi mnogo pipavo. Pre bih rekao da ti je crko osigurac. Povadis lepo sve osigurace i vidis za bukvalno 5 min da li je u tome problem tj. da li je neki riknuo. A imas cak i skicu pa ne moras da vadis sve nego onaj koji je odredjen za to sto tebe muci. Nesto ne verujem da su ti riknule bas sve sijalice u isto vreme... Uf,tek sam sad video datum, tako da si verovatno vec resio taj problem, ali ako nisi evo probaj moj predlog, pa javi!

Comment

Working...
        X