SEAT IBIZA 1.4MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • paki
    CBC Član
    • 09.05.2006
    • 48
    • Nish

SEAT IBIZA 1.4MPI

Pozdrav svima,kupio sam ovaj auto pre malo vise od mesec dana pa jos ne mogu da skapiram neke stvari. Auto je 2001god.
    1-Postoji li fabricki cd za ovaj model,ja imam radio naravno fabricki sa velikim displejom i nekako mi glupo dodje da ga skinem i da nabacim obicnu masku sa cd-om,imate li neki predlog....
    2-Ispisuje mi na displeju za km. "service" nisam ga resetovao kad sam menjao ulje filtere... Gledao sam u autodati kako da sam resetujem tablu al nece ispise samo 0000 i opet isto....
    3-Manje bitno al ajd da pitam,na centralnom displeju onom velikom trebao bi da pokazuje spoljasnu temperaturu,potrosnju itd ali ni to nece,pa ako neko zna gde su mu senzori ili kako da ukljucim ove dve stvari neka mi kaze.
    Hvala unapred dajte neku pomoc castim gajbu piva,ziveli!!!!
  • ferry
    CBC Veteran
    • 31.01.2007
    • 101
    • Beograd

1- postoji fabricki CD sarzer
    2- ? ja sam uspeo kod mene da resetujem na nacin opisan u autodati
    3- jel ti ne pokazuje nista na displeju, kod mene menjas na polugi kojom ukljucujes brisace, sa gornje strane imas funkcijski taster (klizac) koji setas levo desno.

Comment

• paki
      CBC Član
      • 09.05.2006
      • 48
      • Nish

Hm,koliko kosta odprilike taj CD sarzer,i gde se ugradjuje,znam da obicno idu u prtljaznik ali valjda su predvideli neko mesto za nega...
      Na rucici brisaca postoji samo taster za ukljucivanje zadnjeg brisaca,mozda je zamenjena ko bi znao,spoljasna temperatura treba da bude uvek prikazana kada auto radi,neverujem da postoji neki taster za to.
      A kako si resetovao tablu,ja sam probao kad pritisnes ono dugme za kilometrazu i okrenes ga udesno i sve to kada je autu dat kontakt,tako sam razumeo ono *ebano uputstvo!
      pozz

Comment

• ferry
        CBC Veteran
        • 31.01.2007
        • 101
        • Beograd

Ne bih znao koliko kosta sarzer, moja ibiza je imala fabricki ugradjen kao deo opreme "sport" i kod mene se nalazi u prtljazniku. Naravno CD je potpuno kompatibilan sa komandama fabrickog radio kasetofona i prikazuje sve potrebne parametre na pomenutom displeju tako da bi ti to bilo idealno za ugradnju.
        Na mojoj rucici brisaca pored tastera za zadnji brisac postoji klizac na prednjoj strani, koji je funkcijski taster i menja na displeju prikaz parametara sa putnog racunara. Sa donje strane rucice postoji jos jedan taster koji sluzi za reset putnog racunara.
        Ne secam se sad kako se tacno postupa, ali sledio sam uputstva iz autodate i resetovao servisno upozorenje bez problema.

Comment

• paki
          CBC Član
          • 09.05.2006
          • 48
          • Nish

Ima stvarno da poludim,izgleda da moj kasetas ne podrzava cd sarzer,nema ni jedan taster na kome pise CD. Postoji li nacin da se to resi,doduse pozadi ima ostavljene dzekove,ali sta mi to znaci kako da prebacim na cd.... FERRY aj uslikaj kako kod tebe izgleda kasetas pa okaci sliku da znam sta da trazim.
          Ajte ljudi sigurno neko ima ideju....
          poz

Comment

• ferry
            CBC Veteran
            • 31.01.2007
            • 101
            • Beograd

evo ga kasetas

a ovo je Cd-changer

Comment

• paki
              CBC Član
              • 09.05.2006
              • 48
              • Nish

To care,jedina razlika je sto kod tebe postoji taster CD,a kod mene je RDS2....
              Hvala za fotke,sila si!
              A sta mislis o ovome...

Comment

• ferry
                CBC Veteran
                • 31.01.2007
                • 101
                • Beograd

Nije rdjavo, covek se snasao. Evo ti jos bolji prikaz kako kod mene izgleda, primetices da ispod displeja izmedju ostalog pise CD Changer Control.

Comment

• paki
                  CBC Član
                  • 09.05.2006
                  • 48
                  • Nish

Jbg moram opet da pokrenem ovu temu,mozda je neko u medjuvremenu saznao nesto vise...
                  Dakle znate o cemu se radi,hteo bih da ubacim CD odmah ispod onog displeja medjutim sada kada sem sve rasturio vidim da je to malo komplikovano...
                  Trazio sam i seatov radio koji podrzava CD-changer, ko za inat niko nema!
                  Za privremeno sam kupio modulator ali nije to to...
                  Pomagajte ide leto,obecao sam gajbu piva,ma kamion ima da castim bre!!
                  Ili ima da prodam seata i da kupim neki krs u koji mogu da ubacim muziku.

Comment

• iwica88
                    CBC Početnik
                    • 06.06.2010
                    • 1
                    • Sabac

Re: SEAT IBIZA 1.4MPI

Ljudi ja imam problem. Imam seat ibizu 2001 1.4mpi i hteo bih da ubacim cd sarzer sa velikim crvenim displejom u njega medjutim kod mene je malo drugaciji enterijer. gde je klima imam tri ona velika okrugla prekidaca i iznad toga imam neku kaseticu za odlaganje nekih stvarcica. E sad mene interesuje da li ja mogu da ubacim kod mene taj cd sarzer jer me bune ti prekidaci od klime i da li su potrebne neke komande na rucicama sa stane volana za taj cd sarzer a ja to nemam.

Comment

Working...
                    X