Alarm

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Originally posted by Williams
    "progovara"step away ne secam se.
    A kad ga palis secyriti alarm,a kad ga gasis stop,stop alarm
    Joooooj sto ih nema vise
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• zux
      CBC Senator XXL
      • 10.05.2005
      • 773
      • Beograd-Filmski grad

jednostavno alarm koji ti zelis ne postoji
      da pisti kad ga neko grebe, da ti javi na pejdzer kad se neko priblizi kolima, da pisti samo pri jacem udarcu, da ne pisti kad prodje kamion

sve su to kontradiktorne zelje
      pa ti bi dobijao poruke na pejdzeru na svakih 5sec., kad god neko prodje pored auta, bio to covek, pas, macka, ili drugi auto
      jednostavno alarm ne mozes da naucis na koga treba da "laje", a na koga ne
      kazes da treba da svira samo na jake udarce, onda ti ne bi svirao ni da ga grebes pola sata
      a cak i da svira na grebanje, pa ne spavas ti na prozoru, dok on zasvira, dok ti cujes da svira, prepoznas da je tvoj, dodjes do prozora (jos ako si u krevetu ili sl.).... pa nece ni taj sto ga grebe da stoji pored njega i da ceka da ga ti prepoznas
      zato lepo, opusti se malo, ako mu je sudjeno da bude izgreban, neka ga grebu, prefarbaj ga svake 3.godine i resena stvar
      ili lepo k`o covek uplati kasko i pevaj, bar ces sacuvati zivce,

Comment

• dandy
        CBC Senator XXL
        • 09.12.2005
        • 513
        • Bijeljina-Beograd Medakovic

pametno zboris,,,,,,

A jedina zastita protiv grebanja je garaza,,,jer ljudi su sujetni i jako cesto se desava da cim vide nadrkan auto moraju da ga predju ljucem pa to ti je,,,,

A kada bi t javljalo za sve to sto si naveo kao sto rekose,,,,mislim da bi poslije par dana ili morao da se preselis na parking, ili bi izludio totalno, jer bi poruke stizale i stizale, a sada jesen pa lisce pada, pa vjetar nosi kese i dr....pa kisa, snijeg,,,pa prolazna auta, kamioni, ....ne smijem ni da nabrajam,,,,

Znaci, moj savjet ti je obican alarm, sa sok senzorom, a to za grebanje i ostalo,,,,bolje da bude zaboravljeno,
        iskreno dati 600e za nesto sto ce da te smara svaki cas, i da te dovede do ludila, a toliko kosta i farbanje auta, pa ako si bas baxuz, za te pare ces ofarfat auto poslije par godina,,,,,

Ali treba se pomiriti sa tim da ce onaj ko je planirao da ga zagrebe to i da uradi, i on prodje sa kraja na kraj, tebi alarm javi, ti na prozor, a taj baja vec na 30-40m odmakao,,,,jedini nacin da ga zaustavis,,,,,,snajperska puska...ili neki prirucni raketni bacac....

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Originally posted by mill
          Inace, cena je oko 500-600e.
          Za te pare full casco pa nek' ga grebu, sakcu po njemu do mile volje...
          Mislim, platis i bas te briga ko ga grebe, kad, koliko ...
          Uz taj "raspevani" alarm jos ce vise da se navale...
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Misko M
            CBC Senator XXL
            • 17.03.2007
            • 652
            • BG Vozdovac

...full kasko, jedino pravo resenje a pri svakom grebanju moz es i da zaradis !

Comment

• max_power
              CBC Član
              • 20.12.2006
              • 99
              • vrnjacka banja
              • bmw

A da vezes nekog krvolocnog psa za auto?

Salu na stranu, meni redovno skidaju znak sa auta i ako je neko trazio resenja za te stvari ja sam taj, ali na zalost nisam nasao!! Lepio, srafio, strazario...isto mi je bilo, jer ako su resili skinuce ga pa makar iscupali i celi gepek sa znakom. Tako da i moj savet ti je za te klinacke fore grebanje i ******nje STO VECA DIODA !! Mani se tog bacanja para za ta cuda!

Comment

• doc Leon
                CBC Član
                • 07.11.2007
                • 52
                • Jajce

i meni su ta grebenja (ali namjerna) vec pocela jesti zivce...nema sta nisam probao a za alarm sam dao 380eura... jedino sto mi je pomoglo je dioda koja se upali cim ugasis auto. stavi neku diodu i par naljepnica nekog jaceg alarma i niko ti nece prici autu..
                tek kad sam se ozenio shvatio sam sta je sreca...
                ali tad je vec bilo prekasno
                http://www.foto-video-micko.blogspot.com/ check it out

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Znam da ovo deluje nemoguce, ali siguran sam da ima dobrih alarma, i valjda je to jedna o njihovih odlika, zasto su dobri...zato sto imaju tu preciznost!
                  ja nisam siguran da postoje takvi inteligentni alarmi, ako i postoje njihova cena verovatno kosta kao nekoliko Vectri...
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• SasaALF
                    CBC Član
                    • 21.01.2007
                    • 25
                    • Beograd

malo je off... jbg

Zvao sam excalibur 130eur alarm + cb.... a samo cb 60eur-a

Ja imam CB ali nije daljinsko... Pa da ne bi sada placao ovaj kes molim vas dajte neko uputstvo tipa URADI SAM... kako da odradim CB...

Citao sam da moze da se kupi daljinski na pijaci i da se to sredi olako... Isto pitanje i za ALARM... da li mogu to sam da uradim uz neko detaljno uputstvo...

Hvala svima...

Comment

• dandy
                      CBC Senator XXL
                      • 09.12.2005
                      • 513
                      • Bijeljina-Beograd Medakovic

za centralnu bravu imas module koji kostaju oko 30-tak evra, ali jedini problem neiskusnom covjeku je kako ga spojiti sa centralnom konzolom od CB.
                      moj savjet ti je ako ides na varijantu URADI SAM, sa uzmes jedan motor, vezes ga sa vozacevom bravom koja je upravljacka za ostatak CB sistema i na taj motor vezes modul sa daljinskim.

to ti je najjednostavnija varijanta sa kojom ne mozes da s****s nista,
                      Druga varijanta je da nadjes uputstvo od tovojih kola i da probas da premostis zice od tvoje centralke, i spojis sa modulom, ali ako ne znam sta i kako, mozes lako da spalis modul centralne od kola.
                      Ako te sta podrobnije interesuje pitaj, pa nacicemo neko rjesenje

Comment

Working...
                      X