Far za 145

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Far za 145

Kako i da li se moze zameniti socivo,malo mi desni far baca nize od levog pa bih da ga rasklopim...
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

jesi li razmisljao da svratis na prvi tehnicki pregled na koji naidjes i podesis visinu farova?
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• flugzeug
      CBC Član
      • 17.05.2006
      • 98
      • Beograd-Banjica

Re: Far za 145

Originally posted by spanjeli
      Kako i da li se moze zameniti socivo,malo mi desni far baca nize od levog pa bih da ga rasklopim...
      Da li imas elektricno podesavanje visine snopa iz fara? Ako to nije u pitanju probaj sa zavrtnima na samom faru sa gornje strane ( jedan za pravac a drugi za visinu). Ako i tako ne mozes da podesis visinu znaci da su ti pukli klizni drzaci u samom faru te je far "pao"!
      sto brze to bolje

Comment

• spanjeli
        CBC Senator XXL
        • 17.09.2005
        • 532
        • Nis

jesi li razmisljao da svratis na prvi tehnicki pregled na koji naidjes i podesis visinu farova?
        Ti si neki mangup a?

Ako i tako ne mozes da podesis visinu znaci da su ti pukli klizni drzaci u samom faru te je far "pao"!
        Alo bre ljudi,znam kako da podesim far ali su ti drzaci pukli,zato sam i postavio pitanje kako da ga otvorim...
        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• flugzeug
          CBC Član
          • 17.05.2006
          • 98
          • Beograd-Banjica

Ops, sorry, nisam te bas razumeo! Moze da se otvori naravno, ali rizikujes da polomis staklo na faru, jako tesko se odvaja od plasticnog kucista! Izmedju je nesto sto lici na zivu gumu, a staklo je jos pricvrsceno metalnim patentima koji nisu neki problem! Staklo je brate bas zadihtalo preko te nazovi zive gume za plastiku. A i ako uspes da otvoris tesko je popraviti plasticne vodjice, kod mene je bilo skoro nemoguce! Pukle su u samom korenu. Vidi:

sto brze to bolje

Comment

• spanjeli
            CBC Senator XXL
            • 17.09.2005
            • 532
            • Nis

Uh bas zajebato ja mislim da moje nisu pukle na tom mestu,ali ne znam dok ne otvorim...
            Jel si ti polomio staklo sa ovog fara ili si uspeo da ga skines bez problema?
            Ako i uspem da ga skinem,da li se posle staklo moze vratiti na mesto,onako kako treba da dihtuje?
            Poz. i fala za pictures

Comment

• flugzeug
              CBC Član
              • 17.05.2006
              • 98
              • Beograd-Banjica

Pokusao sam da ga skinem i polomio sam ga! Ali nisam imao dovoljno mirnu ruku i strpljenja! Kasnije sam otisao na otpad i kupio polovan ispravan far! Ako uspes da ga skines bez loma lako ces ga zadihtovati silikonom ili nekom drigom smesom!
              sto brze to bolje

Comment

• spanjeli
                CBC Senator XXL
                • 17.09.2005
                • 532
                • Nis

Koliko si platio far?

Comment

• flugzeug
                  CBC Član
                  • 17.05.2006
                  • 98
                  • Beograd-Banjica

80 e!
                  sto brze to bolje

Comment

• Player
                    CBC Senator XXL
                    • 13.04.2006
                    • 458
                    • Novi Sad
                    • Alfa Romeo GTV V6 TB

Sve je stvar strpljenja, ne mora da pukne. Ja sam skidao na 156-ici... ona ni nema te metalne kopche, samo silikon.

Uzmesh skalpel i polako zasecash taj lepak. Tek kad ga isechesh koliko mozhesh onda probaj da ga odvojish shrafcigerom.
                    Trebalo mi je vishe od pola sata preznojavanja da ga skinem... stalno sam mislio da ce puci, pri kraju sam vec hteo da ga razbijem sam
                    Objects in the mirror appear
                    TO BE LOSING !!!

Comment

• Bauk011
                      CBC Član
                      • 22.09.2007
                      • 14
                      • Beograd

Imam slican problem, levi mi je skroz pao a desni stoji prilicno nisko. E sad imam onaj k.... za pomeranje po visini...Da li je moguce da je crko taj djavo pa da su farovi pobrljavili od toga ili su ti klizaci koje pominjete...

Comment

• flugzeug
                        CBC Član
                        • 17.05.2006
                        • 98
                        • Beograd-Banjica

Ako je far hella sa 145/6 tipujen na klizace, nosace, drzace kako oces!
                        sto brze to bolje

Comment

• frc164
                          CBC Član
                          • 17.05.2005
                          • 37
                          • Subotica

kada se skida staklo sa fara uvek se stavi pre u rernu na nekih 80 stepeni da popusti ona guma... skida se staklo pre nego sto se far ohladi..... kada vratis staklo opet u rernu da bi se guma vratila na voje mesto i da se ne magli kasnije!

Srecno! :-)
                          Ime: Robert F.

Vozilo: Alfa Romeo 164
                          Tip: 2.0 Twin Spark
                          Boja: Metalik Zelen
                          Reg: So=308-62

Prepoznaje se po:
                          Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima

Comment

• niksek
                            CBC Član
                            • 25.03.2006
                            • 37
                            • Užice

Čisto razmišljam, možda je umesto rerne praktičniji fen...

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Ajd sad i ja da se pohvalim kako sam majmun...Uzo ja majstor da stelujem farove i sad cu ja desni da podignem malo, odvrcem onaj jedan inbus i podize se snop polako i na kraju ga odvrnem toliko da se culo da se nesto otkacilo i snop pade dole i sad sam napravio mnogo gore nego sto je bilo... Sta da radim?

Comment

Working...
                              X