Kako i da li se moze zameniti socivo,malo mi desni far baca nize od levog pa bih da ga rasklopim...
Far za 145
Collapse
X
-
Far za 145
Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!Tags: None
-
-
Re: Far za 145
Originally posted by spanjeliKako i da li se moze zameniti socivo,malo mi desni far baca nize od levog pa bih da ga rasklopim...sto brze to bolje
Comment
-
-
jesi li razmisljao da svratis na prvi tehnicki pregled na koji naidjes i podesis visinu farova?
Ako i tako ne mozes da podesis visinu znaci da su ti pukli klizni drzaci u samom faru te je far "pao"!Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Ops, sorry, nisam te bas razumeo! Moze da se otvori naravno, ali rizikujes da polomis staklo na faru, jako tesko se odvaja od plasticnog kucista! Izmedju je nesto sto lici na zivu gumu, a staklo je jos pricvrsceno metalnim patentima koji nisu neki problem! Staklo je brate bas zadihtalo preko te nazovi zive gume za plastiku. A i ako uspes da otvoris tesko je popraviti plasticne vodjice, kod mene je bilo skoro nemoguce! Pukle su u samom korenu. Vidi:
sto brze to bolje
Comment
-
-
Uh bas zajebatoja mislim da moje nisu pukle na tom mestu,ali ne znam dok ne otvorim...
Jel si ti polomio staklo sa ovog fara ili si uspeo da ga skines bez problema?
Ako i uspem da ga skinem,da li se posle staklo moze vratiti na mesto,onako kako treba da dihtuje?
Poz. i fala za picturesOriginally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Pokusao sam da ga skinem i polomio sam ga! Ali nisam imao dovoljno mirnu ruku i strpljenja! Kasnije sam otisao na otpad i kupio polovan ispravan far! Ako uspes da ga skines bez loma lako ces ga zadihtovati silikonom ili nekom drigom smesom!sto brze to bolje
Comment
-
-
Koliko si platio far?Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Sve je stvar strpljenja, ne mora da pukne. Ja sam skidao na 156-ici... ona ni nema te metalne kopche, samo silikon.
Uzmesh skalpel i polako zasecash taj lepak. Tek kad ga isechesh koliko mozhesh onda probaj da ga odvojish shrafcigerom.
Trebalo mi je vishe od pola sata preznojavanja da ga skinem... stalno sam mislio da ce puci, pri kraju sam vec hteo da ga razbijem samObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
kada se skida staklo sa fara uvek se stavi pre u rernu na nekih 80 stepeni da popusti ona guma... skida se staklo pre nego sto se far ohladi..... kada vratis staklo opet u rernu da bi se guma vratila na voje mesto i da se ne magli kasnije!
Srecno! :-)Ime: Robert F.
Vozilo: Alfa Romeo 164
Tip: 2.0 Twin Spark
Boja: Metalik Zelen
Reg: So=308-62
Prepoznaje se po:
Bele felne 15" Zimi / Perla bela 16" Leti, Solidno zatamjena stakla, Mala Reg. tablica napred. Alfa Zmija na prednjim krilima, Cuore Sportivo na pragovima
Comment
-
-
Ajd sad i ja da se pohvalim kako sam majmun...Uzo ja majstor da stelujem farove i sad cu ja desni da podignem malo, odvrcem onaj jedan inbus i podize se snop polako i na kraju ga odvrnem toliko da se culo da se nesto otkacilo i snop pade dole i sad sam napravio mnogo gore nego sto je bilo... Sta da radim?
Comment
-
Comment