Pre neki dan sam bio na redovnom servisu gasne instalacije i majstor mi reci da su mi kablovi od svecica losi i da mu prave smetnje na nekom instrumentu za kontrolu gasa. Kablovi su relativno novi, presao sam sa njima nekih 10 000 km, a uzeo sam ih u AP sportu po nekoj srednjoj ceni. Koje mi kvalitetnije kablove preporucujete za Punta I i gde ih ima?
Koji kablovi za Punta I?
Collapse
X
-
AP je poznat po tome kakvu robu valja.
Ja sam sa Likom licno zadovoljan...imao ih na svom jugicima i nikada pravili problem
Ali preporuka je NGKTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ih njesra...pa nisu uopste losi,ja sam ih imao 5 godina na stojadinu(pa je prodat) i super su radili,auto se nikad nije ugasio u bari itd...Sad ih imam na tempri i ok su,mada su kratko na kolima,tek par meseci...mislim nisu ni prineti verovatno ngk kablovima,ali za cifru koju se prodaju su dobri,cak su jeftiniji i do like,a meni je to sve isto...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Meni su bili losi...ni prineti Liki koju vozim vec 10 godina na raznoraznim jugicima...igrom slucaja sam jednom stavio Flesh i nije to to a vidi se da su plastikaneriTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment