RENAULT 5 - problemi sa paljenjem i generalno struja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenci
    CBC Početnik
    • 04.04.2005
    • 9
    • Beograd

RENAULT 5 - problemi sa paljenjem i generalno struja

Pozdrav svima ,imam problem sa mojim Reshoom 5
    paljenje i generalno struja me bas zeza na njemu ,brdo nekih mehanicara je pokusalo da to steluje ,ja menjao i platine i svecice i kablove ,ma pokusavano sve ,i kada uspeju da ga nameste da nista ne stuca onda nema snage uposte ili bar nema onoliko koliko sam ja navikao ,inace sam uvek bio zadovoljan kako ide i vuce sa svojih 45KS ,motor je klasican 1,1 ,presao nekih 155 000 ,ugradio sam mu i plin jer je poceo da trosi min. 10l benzina ,sto je za njega katastrofa ,ako neko moze da mi preporuci nekog dobrog majstora za navedeni problem i da poznaje sve njihove boljke ,neka javi moze i na PM ,pozdrav
  • willy
    CBC Početnik
    • 18.09.2006
    • 2

Pitanje

Ne znam ni da li je vreme ni mesto ali ...
    Posto sam veliki obozavatelj renault automobila i sam sam vlasnik Renault Clio Williams-a voleo bih kad bi se naslo par ljudi sa specificnim automobilima tipa 5-ica GT turbo ,,, 25 v6 ,,, 19, clio 16v i sl. posto automobili imaju mnogo toga zajednickog a ja sam u moj stavio i dual chip prekidac koji mi skida blokadu i menja rezim na klik, cakcao glavu, menjac i jos par sitnica.
    Mislim da bi bilo velike koristi od toga jer sam znam dosta toga gde sta moze da se nadje ali verujem da ne znam sve ...
    Mozda lici da bi bio zatvoreniji tip "ljubitelja" ali ... toliko od mene za sada

Comment

• shonsy
      CBC Senator XXL
      • 11.05.2007
      • 1391
      • London/Beograd
      • Honda CBR 125R

Svaka cast za izbor kola. Eh, vozio bih ga i ja da sam malo stariji...cale je imao vilijamsa, skinutog sa trka, strasan auto. Ja sad vozim klia 1.5 dci, znas li sta bih njemu mogao da uradim? Stavio sam K&N kit i dobio odlican zvuk ali sta da radim kako bih dobio vise snage? Pozdrav

Comment

• starac vujadin
        CBC Senator XXL
        • 27.08.2005
        • 2617
        • Stari grad

Willy, imas legendaran auto. Cuvaj ga, kako vreme bude islo, vredece sve vise.

Comment

• aleksan7
          CBC Početnik
          • 12.07.2009
          • 2
          • Beograd

Re: Renault 5

Originally posted by nenci
          Pozdrav svima ,imam problem sa mojim Reshoom 5
          paljenje i generalno struja me bas zeza na njemu ,brdo nekih mehanicara je pokusalo da to steluje ,ja menjao i platine i svecice i kablove ,ma pokusavano sve ,i kada uspeju da ga nameste da nista ne stuca onda nema snage uposte ili bar nema onoliko koliko sam ja navikao ,inace sam uvek bio zadovoljan kako ide i vuce sa svojih 45KS ,motor je klasican 1,1 ,presao nekih 155 000 ,ugradio sam mu i plin jer je poceo da trosi min. 10l benzina ,sto je za njega katastrofa ,ako neko moze da mi preporuci nekog dobrog majstora za navedeni problem i da poznaje sve njihove boljke ,neka javi moze i na PM ,pozdrav

Comment

Working...
          X