vuce akumulator struju nije do njega nov je ,auto stoji nedelju dana i onda se isprazni,stariji auto u pitanju 1986 godiste inace ima alarm, centralnu ,woofer i pojacalo su izvadjeni,inace ventilator mu je direktno povezan i to cu srediti uskoro ali napominjem da se prazni dok stoji par dana,moze i me neko posavetovati u cemu bi mogao da bude problem
Vuce struju
Collapse
X
-
Comment
-
-
Malo uputstvo za otkrivanje gde nestaje struja.Skinuti + klemu i izmedju povezati ampermetar na pr opsega do 10 A(napomena nikako nemojte alanasovati dok je spojen)blokirajte tastere vrata i zatim vadite jedan po jedan osigurac dok ne otkrijet koje kolo vuce struju , inace struja cca do 300ma ne bi trbalo da bude uzrok tako brzom praznjenju akumulatora ,ako kvar nije u osiguranim kolima onda otkacite ialternator alnaser i eventualnu dodatnu opremu koju ste ugradili ,Obavzno proverite i struju punjenja ili bar napon koji treba da bude od 12,8 V do 14,2.
Comment
-
-
@deki74
bravo za uputstvo, samo se nadam se da necu da isprobavam!!
Ja bi da te pitam nesto drugo. Zaglavio mi veceras taster elektropodizaca i cuo sam da cakce tek posle 2-3 min i odmah sam ga vratio u nulti polozaj. Izgleda da sam zakasnio 1 sekundu. Od tog trenutka mi ne radi podizac. Posto je mrak planiram sutra da otvaram tapacirung. Mislio sam da mozda imas ideju jel stiti nesto te motorcice podizaca na ovako starom autu iz potpisa? Jel postoji mogucnost da se ugradi neki relej da zaustavi motorce ako se opet desi?
pozdrav iz NisaOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
Comment