RENAULT Laguna II 1.9 dCi - displej ima neke prekide

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Contractor
    CBC Član
    • 17.12.2007
    • 17
    • Beograd

Momci, ja samo da se zahvalim na svim savetima. Uzeo sam ovaj auto. Izasao me je sa 10.500e sa placenom registracijom i sredjenim displejom (hladan lem negde). Uzeo sam ga prekjuce tako da jos nista ne mogu da komentarisem sem da je ogroman Posebno za mene koji sam vozio 206-icu. Ali dobro i trazio sam nesto veliko.

Pozdrav

Comment

• click
      CBC Veteran
      • 13.09.2007
      • 128
      • Beograd

Lepo da se navozas. Ako ti nesto zapne, znas gde da pitas

P.S. Promeni garage

Comment

• nenasan
        CBC Član
        • 15.10.2007
        • 73
        • Šabac

E baš šteta što me nisi poslušao,ali u zdravlju i sreći se navozaj.
        Danas sam stigao da odem kod ortaka pazi sad.
        Svetlo plava metalik karavan,2004 godište (pravo),koža na vratima, sedišta kožna sa krajeva,izvrnuta koža u sredini, kvake na vretima sa senzorima koji prepoznaju tvoj ključ i sama se zaklj i otklj.tempomat,oni bolji zvučnici,zaboravio sam kako se zovu ,cd i cd šaržer ,zavesice na zadnjim vratima,gepek vrata staklo se posebno otvara parking senzori,inače je ceo enterijer gumiran tamo gde je plastika ,alu felne ,sanke bord komp. veliki izuzetno očuvan rekao bih po boji branika zadnjeg da je nešto rađeno ali ne bitno

Comment

• click
          CBC Veteran
          • 13.09.2007
          • 128
          • Beograd

^^
          Oprema Privilege, hands free kartica i Cabasse ozvucenje

Comment

• nenasan
            CBC Član
            • 15.10.2007
            • 73
            • Šabac

Da tako je samo oni kažu da je u njihovim papirima privileg lux i sve ovo sam sam poslao zato što mi nije jasno gde ljudi kupuju za 10500 auto sa lošijom opremom i eventualno kvarovima kada za još manje pare ima da se nađe ovakav auto i nije 2.2 nego baš ono što srbima odgovara mislim zbog registracije.

Comment

• Contractor
              CBC Član
              • 17.12.2007
              • 17
              • Beograd

Hvala na lepim zeljama momci.
              Nenasan, u principu malo mi je bilo što pre da ga uzmem jer mi je Pežo bio baš zreo za sredjivanje. Što se tog konkretnog primera meni karavan nije bio u planu i ne bih ga uzimao. A ovom je cenu dizalo nekih par "sitnica" koje on ima, a meni apsolutno ne trebaju (GPS, navigacija). Jbg, šta je tu je, vreme će pokazati da li sam se zajebao

Comment

• Car
                CBC Senator XXL
                • 07.07.2005
                • 900
                • Beograd

Pa, ako su ti u servisu rekli da je u dobrom stanju, a i cena bi trebalo da ide u prilog tome, sigurno se nisi zeznuo. Nema goreg nego kupiti na nevidjeno od nasih uvaljivaca, sve neke male kilometraze.

Gledam lagune koje imaju 100 000 km manje od ove moje na satu, i u losijem su stanju generalno.

Comment

• nenasan
                  CBC Član
                  • 15.10.2007
                  • 73
                  • Šabac

Ma nisi se ti zajebao nego ja volim tu kinđuriju od opreme pa ko velim
                  da ti preporuči.
                  U zdravlje

Comment

• click
                    CBC Veteran
                    • 13.09.2007
                    • 128
                    • Beograd

@ Nenasan
                    Cudni malko ti papiri. Takva oznaka je postojla samo za Megane pre redizajna (Ph1), a za Lagunu paketi su bili Authentique, Expression, Dynamique, Privilege i top paket Initiale.
                    @ Contractor
                    E pa to sto ima GPS dize cenu, trebao si odmah reci. U svakom slucaju, lep auto kad je sve OK.

Comment

• nenasan
                      CBC Član
                      • 15.10.2007
                      • 73
                      • Šabac

Ma auto je ok sigurica nego onaj klinja što radi na placu verovatno sam naziva kako mu se ćefne.
                      verovatno misli da će neko da se upeca na još koju reč.
                      Nisam ni razmišljao da otvorim kasetu da pročitam.
                      Ali sve ovo nije važno,bitno je da postoje extra limuzine za povoljne pare.
                      Bar mnogo povoljnije od pasata,"pa i ako je nemac mnogo je".
                      Da li pasat 2004 god. može da se nađe za 10500 sa tom opremom.
                      A inače i znam kako su povoljni renoi.Oni kupuju od lizing kuća i plaćaju samo onaj ostatak ne isplaćene otkupnine jer zakupac koristi depzit za zakup novog auta,a opet ovi moji Šapčani sa žabarima napravili dogovor da čim neka firma vraća automobile oni imaju pravo prvenstva jer debelo podmazuju italijane.Svi ti auti imaju manje više kilometara onoliko koliko je ugovor o pređenoj kilometraži napravljen.Obično stižu sa 3-4 god starosti i 50000km po godini.
                      To je to pa ko voli nek izvoli.Imajte na umu da su voženi po dobrim auto putevima.

Comment

Working...
                      X