meni se samo jednom zaglupavio taj termometar, i to kad je auto 48h stajao na -15/-20 ulazim ja u kola 1 nocu, on pokazuje -2 .. reko aj najavili otopljenje, a ja sam se smrzo pa 3pujem. posle 15 minuta je pokazivao -17 kontam da kondenzuje ili sta pa zaledi?
a sto se spoljasnjih temperatura tice, uvek postoji onaj "licni osecaj", da li duva vetar, ima sunca i sl tako da je tih 2-3 stepena razlike normalno
p.s. hvala za info - oduvek sam se pitao gde se nalazi taj termometar (mislio da je negde u krilu)
Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje
Meni sve odlično funkcioniše, samo se stresiram čitajući ove teme. Najveći stres mi je bio pre godinu dana kad mi je upalio lampicu da mi je crkla zadnja pozicija, a nije crkla. Međutim, stvarno je crkla posle 15tak dana. Auto ne samo da je apsolutno pouzdan, nego je i vidovit.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Pa sačekaš recimo nekih 5 do 10tak minuta... ne treba ni toliko... Elem da se nadovežem na temu... Blato i voda ne mogu da uđu u sam senzor (zbog vakuuma) jer kad bi voda ušla unutra napravila bi jelte kratak spoj i senzor bi crko... može da pobrljavi zbog minusa napolju ili jednostavno ako mu dune.. šta znam, ja nikada nisam imao problema sa njim, doduše možda ima veze i to što imam grejače retrovizora pa su mi uvek suvi a ujedno je i senzor suv... ko zna... probajte da malo naprskate sprejom za čišćenje konektora onaj konektor u suvozačkim vratima (videćete ga kad otvorite vrata) to je jedan jedini.. možda i to ima nekog efekta. U principu taj senzor ne može da bude svuda isti... i nije ni temperatura svuda ista... u Beogradu se recimo može razlikovati temperatura i po 7-8 stepeni u zavisnosti od dela grada... ne može istu temperaturu da pokazuje kod mene u Mirijevu i recimo u centru grada. Ako niste sigurni da li greši pokazivač temperature u kolima, uzmete onaj kućni pokazivač temperature (što ima senzor i za spoljnu temperaturu), stavite ga u auto, montirate senzor negde spolja, sčekaš malo da izmeri temperaturu i uporediš sa onom na cajgeru...
Pa mislim, i mi Stilisti imamo grejace u retrovizorima, pa nam opet udje blato i kisa u isti... Ne mogu da udju U senzor, ali mogu da budu oko njega i da mu smetaju da meri kako treba...
A to za uzimanje drugog termometra za proveru, pa zar je to potrebno reci...
Uzeo sam 3 termometra i tako proverio. Jedan digitalni iz GmbH (nemacku), jedan Fluke infra crveni, i jedan obican sa buvljaka. Ali opet laze, mada je razlika sad oko 1-2 stepena. Ocistio sam i konektor na vratima, ali nije se nista promenulo...
Verovatno je samo pobrljavio od hladnoce...
Ili je verovatno samo crkao od fiat-skog zivota...
Izvinjavam se sto ulecem, mozda nije ista, ali jesvakako slicna prica i na Lybri. Senzor se nalazi u desnom retrovizoru i kod mene pokazuje 10-ak stepeni vise, mada se sa povecanjem temperature razlika smanjila. Ljudi kazu da treba promeniti ceo retrovizor jer se sam senzor ne prodaje odvojeno. Inace, to je poznat problem koji traje par nedelja dok je retrovizor pokriven blatom, snegom i ledom i onda nestane do sledece zime. Pomagalo je da se ociste kontakti na senzoru sa npr. WD40 ili da se senzor osusi fenom, a zna da bude i kontakt u kablovima izmedju vrata i ostatka auta.
Comment