Ako si mislio na far kod akumulatora.
Može da se zameni malo je zeznuto ali može. Najveća muka je vratiti poklopac fara jeste da nema mesta ali...
Namotaš volan pun desno i odvrneš dva šrafa od zaštitne plastike kod točka proguraš ruku i odatle namestiš poklopac u svoje mesto.
A za drugi far najbolje je odvrnuti šraf od posude za tečnost i nju malo nakriviti ubaciti sijalicu a za poklopac je najbolje ako imaš kanal odozdo proguraš ruku i ubaciš poklopac.,
...'' Otvoriti haubu
Skinutu zaštitnu plastiku sa akumulatora
Skinuti poklopac sa fara iznutra.(onaj veći), samo treba pomaknuti kopču i skinuti je da bi vam bilo lakše vratiti poklopac fara.
Kad ste skinuli kopču, poklopac se otvori sa leve strane i povuče nazad kako bi ceo izašao.Skinete struju sa sijalice, otpustite osigurač i sijalica je izvadjena.
Naravno nema baš mesta previše, ali verujte ima dovoljno.
Ako vam je problem vratiti novu sijalicu, možete jednostavno uzeti komad žice ili nečeg sličnog, te provući kroz rupicu na kontaktu sijalice i ubaciti je.
Kad ste to sve napravili, vratite nazad plastiku fara i tek onda stavljate kopču.
I to je to. Sve zajedno 10-15 minuta...''
Ne bih se bas slozio da je 10-15 min,pogotovo ne ova kod akumulatora
Jedan od boljih predloga je da se skine blatobran iznad tocka(tj da se otkaci)kako bi moglo da se pridje ispod krila.A moze da se izvadi i aku. pa da se njegovo kuciste nakrivi,al u svakom slucaju ima dosta cimanja.....
I naravno da moze bez skidanja branika!
i kod mene se majstor junacki namucio morao je i akumulator da skine,natezao plastiku i to dobrih sat i po vremena..nije mi sad jasno zasta ce nam u osnovnom kompletu sijalice kad ih ne mozemo zameniti bez servisa???
Može da se uradi i bez skidanja branika ali je
Za levi (kod akomulatora) treba skinuti poklopac akomulatora, otkačiti kabel of fara pa onda krenuti u operaciju. Desni je dosta lakši, treba isto skinuti kabel sa fara i odvrnuti posudu za prozore. Najzaebaniji deo je ako ti padne poklopac fara dole na šuspleh pa ne možeš da ga dovatiš.
I dalje me nervira pogresno postavljena sijalica ( orenuta na pogresnu stranu pa mi majstori u kamionima i busevima j*** sve po spisku )
Hteo sam to sam da sredim ali zentam se da nesto ne zeznem jer nista ne vidim i sve treba na osecaj...
PITANJE : Da li je bezbedno/da li ima nekih posledica ako se skine akumulator i svi oni kablovi nakaceni na njemu ( kleme, trte mrte ostalo )... Hocu celu onu kutijetinu da izvadim napolje a pre toga da poskidam kablove?
Najlakše je i najmanje gubljenja vremena je da se predvidi ta operacija za pola sata:
1.Skinutiplastiku koja pokriva akumulator
2. Skinuti kablove s akumulatora , i sam akumulator
3. popustiti tri sarafa (kljuc 13 gedora ) koji drze plasticno kuciste akumulatora , i nategnuti nekim komadom uzeta plastiku prema motoru da se dobije vise prostora za rad
4. napokon skinuti poklopce za pristup faru (H7)
5. Zamjenuti sijalicu
6. Sklapanje vrsimo obrnutim redoslijedom (ovo me podsjeca na vojsku kad smo rastavljali i sastavljali M48)
***** sve u svemu zajebancija , ali tako vam je to kod manje vise svih novih auta - HOCETE dizajn evo Vam ga na!!!
Comment