Pozicija na Fiat Paliju 1.9D Weekend

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Denisns
    CBC Član
    • 23.11.2007
    • 48
    • N.Sad

Pozicija na Fiat Paliju 1.9D Weekend

Imam jednu molbu ako neko zna da mi odgovori gde se nalazi pozicija(sijalice) u farovima na Fiat Paliju 1.9D Weekend, posto mi neradi a hteo bih da zamenim sijalice,takodje me zanima gde se nalazi polen filter za klimu kod Palija i kako se menja i jos jedna molba ako neko ima ili zna gde moze da se nabavi manual za Fiat Paliju 1.9D Weekend 2001god. bio bih mu zahvalan!

Tebi treba pozicija koja je ovde pod brojem 6.
    Trebalo bi da imaš sa zadnje strane poklopac i zaptivku pa ispod je pristup sijalicama.
    (tako je bar u ePER-u)

Comment

• Denisns
      CBC Član
      • 23.11.2007
      • 48
      • N.Sad

Moj far ima posebnu sijalicu za kratko a posebnu za dugo svetlo i zato me buni gde mu se nalazi poziciona sijalica, ako je to to malo parce plastike, kako se ono skida, da li se samo izvuce (ja probao sto mislim da je pozicija izmedju dve sijalice i da ni makne ama ni milimetar)!

Comment

• Denisns
        CBC Član
        • 23.11.2007
        • 48
        • N.Sad

A i ova slika za polen filter mi bas i nije najjasnija kako se skida i sa koje strane je suvozaceve, vozaceve ili od napred?

Comment

U principu, skoro svim polen filterima koji su u kabini prilaz je sa suvozačke strane.
          Pošalji mi na pp broj šasije pa da nadjem baš za tvoj model kako bi trebao da izgleda tvoj far.
          To je najsigurnije.
          Možda je nešto menjano?

Comment

• Denisns
            CBC Član
            • 23.11.2007
            • 48
            • N.Sad

Kuci mi je saobracajna a ja sam na poslu, sutra pre podne ako nije problem bi ti poslao br.sasije? Hvala u svakom slucaju na pomoci!

Comment

• vasulopulos
              CBC Član
              • 28.04.2006
              • 15
              • Novi Beograd

Gameforce, da li bi mogao da nam otkrijes ili das neki usermanual za fiat palio ili neki link gde mozemo naci ove nacrte, i ja posedujem Fiat Palio 1.2 , zadovoljan sam njime ali puno puta mi zatreba neka sema ili sl. Konkretno i meni si dosta pomogao oko ovog polen filtera.

Hvala

Comment

vasulopulos za početak probaj ovde:

To je online ePER
                Radi isključivo sa IE

Comment

• vasulopulos
                  CBC Član
                  • 28.04.2006
                  • 15
                  • Novi Beograd

Hvala lepo ova verzija je mnogo bolja samo sto stalno izbacuje (another user disconnect you... Bla Bla Bla) ja sam ranije imao neku verziju e per ali mi se nije svidjala.

Comment

Denisns
                    Prema broju šasije koji si mi poslao ova gore slika je skoro identična sem što kod tebe treba da postoji četvrtasti poklopac koji pokriva sve sijalice.
                    Po ePER-u treba da postoji samo jedna sijalica za far 55/60 W pozicija 5W i žmigavac 21W.
                    Po tvom opisu nadjoh samo ovo:

Takav far je "u komadu" tj ima spojene žmigavce i za modele posle 2002.
                    Pozicija je pod brojem 7.
                    E sada...

Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Comment

Working...
                    X