fiat brava-trece stop svetlo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • peconije
    CBC Član
    • 20.01.2008
    • 15
    • Novi Sad

fiat brava-trece stop svetlo

Interesuje me zamena sijalica na trecem stop svetlu na fiat bravi,koje idu sijalice i kako se menjaju,tj jel se sa unutrasnje strne petih vrata dolazi do njih?
  • bokija
    CBC Senator XXL
    • 25.01.2008
    • 640
    • Beograd

Re: fiat brava-trece stop svetlo

Originally posted by peconije
    Interesuje me zamena sijalica na trecem stop svetlu na fiat bravi,koje idu sijalice i kako se menjaju,tj jel se sa unutrasnje strne petih vrata dolazi do njih?
    Mislim da se skine samo dva srafa sa maske i imas pristup.Jesi li pogledao na http://www.bravo-guide.co.uk/home.htm ?
    I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• johntra
      CBC Početnik
      • 13.12.2007
      • 5
      • Sarajevo

moraš doći sa unutrašnje strane vrata...imaš četiri krstasta šarafa i dva inbusa ispod od onih gumica...kad skineš to, ispod imaš tri ručke koje odvrneš da bi skinuo stop svjetlo...e sad, ovo ti je sve mačji kašalj...problem je što je kućište od sijalica fiksirano i moraš ga razvaliti da bi došao do sijalica...plastika je sitno nitnovana, tako da to sve moraš rasturiti...sijalice idu male tzv. gnjide ili ubodne...kad skineš vidjećeš kakve su...e onda to sve nazad moraš zalijepiti, ali sa nekim dobrim ljepilom da ti drži kontakt sijalice...

Comment

• neskoq
        CBC Član
        • 30.04.2007
        • 12

Ja sam kod sebe probao da skinem i polomim stop svjetlo.Ja ga odvrcao sa unutrasnje strane a plastika je toliko krta da se odlomila na nosacu svjetla.

Comment

• bokija
          CBC Senator XXL
          • 25.01.2008
          • 640
          • Beograd

Originally posted by neskoq
          Ja sam kod sebe probao da skinem i polomim stop svjetlo.Ja ga odvrcao sa unutrasnje strane a plastika je toliko krta da se odlomila na nosacu svjetla.
          Zao nas je sto to cujemo.Sad moz da ti pomogne samo oni Bison dvokomponentni lepak.Znaci,raskupusas,sredis,a onda sve slepis i turis na mesto i onda krenes po kolima i kuci da lepis sve sto dovatis da bi iskoristio situaciju.
          I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

Working...
          X