Florida, stampana ploca i gremlini?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Florida, stampana ploca i gremlini?

Dakle u pitanju je Yugo Florida sanitet, 2000. godiste. Znam da je krsh od auta, ali nemam bolji na poslu. Danas u toku voznje je jednostavno ostao bez struje na instrument tabli i motor se ugasio. Radio, zmigavci, brisaci i ostali potrosaci su radili normalno. Pregledao sam osigurace na onoj nesreci od table kod nogu suvozaca, i svi su bili ispravni. U toku cackanja po osiguracima iznenada je dobio kontakt, motor je upalio, ali sada i kad se izvadi kljuc sija lampica za ulje, pokazuje kolicinu goriva i temperaturu motora, tako da skidam - klemu kad se ne vozi. Na kljuc se normalno ugasi motor. Posto su majstori u mojoj formi dundjeri, jedino resenje je da sredim problem sam. Sumnjam na kurslus na doticnoj stampanoj ploci u koju se ubadaju releji i osiguraci, ali nemam semu.
    Ako neko ima istu bio bih zahvalan da mi posalje, kao i smernice za detekciju i otklanjanje ovog kvara.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Ja sam imao na kršini iz 90-e sličan problem, ne treba ti šema, prelemi
    tu ploču sa osiguračima, za početak i obrati pažnju da li se negde greje,
    videćeš po lemovima. Ali, nije ti tu problem, nego u instrument tabli.
    Skini tablu i rasklopi je, i jako pažljivo je prelemi, sigurno ima bar 2,3,
    loša tj puknuta lema na njoj. Eee, Zastava, ko im dade da prave auta,
    tj te poluproizvode ?!
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• low rider
      CBC Senator XXL
      • 03.04.2006
      • 613
      • Beograd

comi ti je sve rekao, jedino sto mogu da dodam da je trajnije resenje za razvodnu tablu da vece potrosace izvuces iz konektora i zasebno vezes na plocu, jer je cesto problem u kontaktu ploca konektor.

Comment

• Keketarac
        CBC Senator XXL
        • 01.09.2007
        • 588
        • Novi Sad
        • Seat Ibiza 1.2 TSI

Hvala na savetu u ponedeljak nosim lemilicu na posao

Comment

• budak
          CBC Početnik
          • 11.01.2010
          • 3
          • Kraljevo

Re: Florida, stampana ploca i gremlini?

Da li neko popravlja ove table, nešto mi ne ide ?

Comment

Working...
          X