pozicije punto 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • reaper_HGT
    CBC Senator XXL
    • 05.09.2007
    • 888
    • Beograd

pozicije punto 2

daklem skinuo bi pozicije, tj sijalice na prednjim pozicijama, trajno, ne pitajte zashto, pa me zanima da li eventualno moze da se desi neshto loshe, tipa da ne daj Boze zapalim kola? mislim ipak je to fiat
    hvala unapred
  • Manfred
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2007
    • 905
    • Beograd

pa najcrnje sto moze da se dogodi je da ti izgori osigurach usled kratkog spoja od neke kapljice u praznim kontaktima.

Ako si mislio da ces da olaksas auto skidanjem pozicija da spustis vreme od 0 do 100 varash se

Comment

• reaper_HGT
      CBC Senator XXL
      • 05.09.2007
      • 888
      • Beograd

ma brate dobijam 100ks sigurno
      kad bi nashao bash bele diode bilo bi ok, sad me iritira plavichaste pozicije i beli farovi

Comment

• ranko
        CBC Član
        • 25.06.2007
        • 86
        • Sremcica City

Originally posted by reaper_HGT
        ma brate dobijam 100ks sigurno
        kad bi nashao bash bele diode bilo bi ok, sad me iritira plavichaste pozicije i beli farovi
        ej pa zar nije M nesto valjao kada je bila akcija da svi pazare night b jeVtinije.

a i karterinjo se nesto raspitivao pa nabudzio neke ( dal je on jurio bele ili plave da me ubijes) ali probaj da nadjes temu sa Osram group pazar i mozda i nadjes neko resenje.

Comment

• mitrowsky
          CBC Član
          • 22.12.2006
          • 74
          • N.BGD. blok 38

Re: pozicije punto 2

Originally posted by reaper_HGT
          daklem skinuo bi pozicije, tj sijalice na prednjim pozicijama, trajno, ne pitajte zashto, pa me zanima da li eventualno moze da se desi neshto loshe, tipa da ne daj Boze zapalim kola? mislim ipak je to fiat
          hvala unapred
          Претпостављам да те не занима легалност овог потеза. Ако ти већ не желиш позиције, можда је боље да оставиш неке прегореле сијалице, чисто да имаш нешто у "грлу", али ћеш онда све време читати поруку о грешци.
          Алфа... и то црвена!

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

pa ove plavichaste su Move bele super su ali recimo za 8000k xenon ovako malo odskachu, vraticu ih kad ubacim xenone
            komshija legalni deo priche me i ne zanima previshe ionako ih ne koristim a grashkicu sam prestao da primecujem vec mesecima stoji zbog diodica poshto troshe manje od sijalice, fiat jbg

Comment

Working...
            X